Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

HomePod mini nu officieel verkrijgbaar in Nederland en België

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
HomePod mini


Lees verder na de advertentie

Eindelijk is het zover: de HomePod mini is vanaf vandaag officieel te koop in Nederland en in België. Dat is een kleine verrassing, want Apple kondigde de komst van de HomePod mini begin deze maand aan, maar maakte toen de officiële releasedatum niet bekend. Duidelijker dan ‘eind maart’ werd het niet.

HomePod mini release Nederland en België

We dachten bijna dat het er nooit meer van zou komen. Apple heeft de originele HomePod in het grote formaat uit productie gehaald, en deze kleine variant is in het buitenland al anderhalf jaar verkrijgbaar. Tijdens Apple’s Peek Performance-event begin deze maand werd duidelijk dat-ie naar Nederland en België zou komen. Was het dan een enorme verrassing? Dat dan ook weer niet. Siri op de HomePod sprak sinds december plots Nederlands en dat bleek een duidelijke voorbode te zijn. Later werd met iOS 15.4 ook spraakherkenning voor het Nederlands toegevoegd.

Met de HomePod mini kun je muziek en audio beluisteren. Zet je er twee naast elkaar, dan vormen ze samen een stereopaar. Maar de slimme speaker kan meer. Zo kun je allerlei vragen stellen aan de virtuele assistent Siri. Of bedien al je slimme HomeKit-apparaten. Ook leuk is de intercom-functie, waarmee je spraakberichten kunt versturen naar al je huisgenoten.

Wil je meer weten over wat de HomPod allemaal kan? Lees dan verder in ons HomePod mini-dossier:


kooptip


De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil


De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil

• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

HomePod mini Nederland kopen

De HomePod mini is vanaf 25 maart officieel te koop in Nederland. Eerder dook hij ook al op in Nederlandse webshops, maar dan ging het om import uit andere Europese landen. Nu kun je terecht bij Apple zelf, of bij erkende Apple-resellers. Dat betekent dat er nu ook support wordt geboden door Apple, voor als er problemen ontstaan met je HomePod.

De HomePod mini kost € 109 en is verkrijgbaar in spacegrijs, blauw, wit, geel en oranje. Je koopt hem bij Apple en bij webshops als Amac en Coolblue. Overigens zijn ze op dit moment niet overal even goed beschikbaar.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!