Terug naar Straks kun je eindelijk bellen met HomePod
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Straks kun je eindelijk bellen met HomePod

Door Laura Grootaarts23 juli 2018 12:182 min. leestijd0

Als dit najaar iOS 12 verschijnt, komt er ook een update voor HomePod. Die zorgt ervoor dat Apple’s slimme speaker weer net even handiger in gebruik wordt. De beste nieuwe functie? Je kunt rechtstreeks met HomePod bellen. Maar er is meer.

HomePod

Bellen via HomePod

Bellen via HomePod klinkt als een functie die er al vanaf dag één in had moeten zitten. En het kan ook wel, maar via een omweg. Je moet een gesprek altijd beginnen op je iPhone, daarna kun je het geluid overzetten naar de HomePod. Die tussenstap komt na de update dus te vervallen.De Franse website iGeneration dook in de code van de bèta en ontdekte dat je voortaan een telefoongesprek kunt starten of beantwoorden via HomePod. Je kunt een nummer opnieuw bellen, je berichtengeschiedenis doorlopen en je voicemail beluisteren. Een noodoproep behoort ook tot de opties. Of FaceTime audio ook mogelijk is, is nog onduidelijk.

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

• Blijf altijd verbonden, ook zonder iPhone!
• Alleen mogelijk met een mobiel abonnement van T-Mobile

Andere nieuwe functies

De update brengt nog meer nieuwe functies met zich mee. Zo kun je een liedje zoeken op basis van de songtekst – een functie die ook naar de iPhone en iPad komt. Ook weet de slimme speaker straks meer te vertellen over voeding en bekende figuren. Nieuw is verder dat de functie Zoek mijn iPhone te raadplegen is via de HomePod en dat je meerdere timers kunt instellen. Switchen van wifi-netwerk is nu nog een heel gedoe, maar wordt straks ook eenvoudiger.

Verkrijgbaarheid HomePod

HomePod kwam begin dit jaar uit in een aantal Engelstalige landen. Sind vorige maand is de slimme speaker ook te koop in Duitsland en Frankrijk – hij kost 349 euro. Of en wanneer HomePod nog verschijnt in Nederland en België, weten we nog niet. Ondertussen steken er al geruchten over een nieuwe HomePod de kop op: Apple zou van plan zijn om een goedkope variant uit te brengen, onder het Beats-label. De Beats HomePod verschijnt misschien dit jaar nog en kost maximaal 200 dollar.

Lees ook ons dossier over HomePod.

De nieuwe iPhone 14: Krijg nu tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12

De nieuwe iPhone 14: Krijg nu tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12

• Én tot €10 korting per maand!
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar