Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Hoesje SanDisk breidt geheugen iPhone uit

Auteur: Laura Grootaarts
1 reacties
SanDisk iXpand Memory Case


Lees verder na de advertentie

Apple durft het om in 2016 nog iPhones uit te brengen met 16GB opslag, en dat zorgt voor een hoop creativiteit bij de makers van iPhone-accessoires. Zo heeft SanDisk de iXpand Memory Case bedacht: een hoesje dat meer doet dan alleen je iPhone beschermen.

SanDisk iXpand Memory Case

SanDisk iXpand Memory Case

De naam zegt het al, het beschermhoesje van SanDisk helpt om je opslagruimte drastisch te verbeteren, zonder iBridge-achtige toestanden die aan je iPhone bungelen. Het werkt via de Lightning-poort van je iPhone 6 of iPhone 6s – het hoesje is te klein voor de Plus-modellen van de iPhone. Je kunt kiezen voor 32, 64 of 128 GB extra opslag, handig om je foto’s, video’s en muziek mee op te slaan.

Je iPhone minder vaak opladen

Los van het hoesje kun je een battery pack kopen die je op het hoesje kunt klemmen. Deze zorgt ervoor dat je nog een tijd vooruit kunt met je iPhone als je batterij leeg is. Deze oplossing is overigens niet veel fraaier dan de gebochelde Smart Battery Case van Apple zelf. In de korte video hieronder zie je hoe het werkt.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

https://youtu.be/WrdO6TaYZhw

SanDisk iXpand Memory Case kopen

De SanDisk iXpand Memory Case is te koop bij Amazon. De eenvoudigste versie kost $59,99. Voor de optionele battery case betaal je vier tientjes extra. De hoes is beschikbaar in blauw, grijs, rood en mintgroen.