Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Hardlopen met Apple Watch kan ook zonder iPhone

Auteur: Sven Lamers
0 reacties
Apple Watch


Lees verder na de advertentie

Een grote punt van kritiek op de Apple Watch is dat het horloge per se aan een iPhone gekoppeld moet zijn om alle functies te kunnen gebruiken. De smartwatch heeft zelf bijvoorbeeld geen gps, je locatie bijhouden kan de Apple Watch daarom alleen in verband met een iPhone. Nu lijkt het erop dat je ook prima zonder iPhone met de smartwatch kunt sporten, en toch nauwkeurige gegevens krijgt.

Christy Turlington Burns

Christy moet het weten

Christy Turlington Burns, Amerikaans model en marathonloopster, maakt op een site van Apple reclame voor het horloge en weet te berichten dat het klokje na een aantal trainingseenheden met de iPhone erg goed went aan je lichaam en de verzamelde gegevens opslaat. Volgens haar moet je de iPhone maar een keer meenemen, daarna weet het horloge zelf genoeg over de lengte van je passen, je snelheid en andere gegevens. Burns, die op dit moment voor de London Marathon traint, zegt hierover:

“Je kunt op een loopband of buiten rennen zonder iPhone en krijgt nog steeds een precieze workout-samenvatting.”

Bandjes verwisselen

Verder is op de site te zien hoe je de bandjes van de Apple Watch kunt verwisselen. Druk gewoon op de onderkant van het horloge en de bandjes kun je uit de horlogekast schuiven. Even snel een bandje verwisselen voordat je gaat sporten kan dus heel snel.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt