Terug naar Handige DIY’er maakt iPhone 7 mét koptelefoonaansluiting (video)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Handige DIY’er maakt iPhone 7 mét koptelefoonaansluiting (video)

Door Laura Grootaarts8 september 2017 10:032 min. leestijd0

Wij hebben ons er inmiddels al bij neergelegd dat de iPhone 7 (Plus) geen reguliere koptelefoon heeft, maar sommige mensen kunnen er niet aan wennen. Scotty Allen bijvoorbeeld, die eerder al eens zelf een iPhone 6s in elkaar knutselde met losse onderdelen. (Zijn video daarover werd een YouTube-hit.) Dus maakte hij gewoon zelf een iPhone 7 met koptelefoonaansluiting!

iPhone 7 koptelefoonaansluiting

iPhone 7 koptelefoonaansluiting

De iPhone 7 was de eerste iPhone zonder gewone koptelefoonaansluiting. Muziek beluister je sindsdien draadloos of via de Lightning-poort. Scotty Allen heeft nu een iPhone 7 gebouwd met daarin wel een ouderwetse 3,5mm aansluiting – en niet door er een gat in te boren, zoals grapjassen eerder deden.

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Voor de bijzondere iPhone 7  ging Allen niet over één nacht ijs. Het bleek ontzettend ingewikkeld om zo’n iPhone in elkaar te zetten. Het kostte hem 120 dagen, een reis naar China om verschillende onderdelen en gereedschappen te bemachtigen en drie iPhones om zijn project te voltooien.

Het lukte uiteindelijk wel, maar de 33 minuten durende video is niet echt een tutorial die je thuis makkelijk even volgt. En – spoiler – het is nog steeds niet mogelijk om de koptelefoonaansluiting en de Lightning-poort gelijktijdig te gebruiken. Opladen en parallel daaraan muziek luisteren is ondanks als deze moeite dus nog steeds geen optie. Misschien toch maar gewoon een setje AirPods kopen dan?

 

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 7
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar