Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Gustaav: een extra leven voor de iPhone als last-minute kerstcadeau (Adv)

Auteur: iCreate
0 reacties

Ben je nog op zoek naar een last-minute kerstcadeau voor iemand? Geef diegene dan een extra leven voor zijn iPhone, met een chic Gustaav-hoesje.

Gustaav als cadeau voor kerst

Ken jij iemand die net een iPhone 15 heeft gekocht? Of iemand die continu zijn of haar oude iPhone laat vallen? Beide maak je ongetwijfeld gelukkig met een hoesje van Gustaav, het extra leven voor je iPhone. Als je het vandaag of morgen nog snel bestelt, dan is de kans groot dat-ie er nog op tijd is voor de kerst. Bovendien heeft het merk op dit moment Kerstkorting op alle producten, waardoor een hoesje nog maar 20 euro kost in plaats van 25. Gustaav-hoesjes zijn er overigens voor alle vrijwel alle iPhone-modellen, tot aan de iPhone 8.

Waarom een Gustaav-hoesje?

Het liefst gebruik je een iPhone natuurlijk zonder hoesje, maar de bittere realiteit is dat die vervolgens snel krassen en deukjes oploopt. En als je telefoon echt ongelukkig valt, zou het zelfs kunnen dat het glas aan de voor- of achterkant breekt.

Nu kun je voor een bijzonder dik en stevig (en meestal duur) hoesje kiezen, maar dat doet meestal afbreuk aan het minimalistische uiterlijk van je iPhone. Het hoesje van Gustaav is daarentegen net zo minimalistisch als je iPhone zelf. Het is slechts 0,5 – 0,7 mm dik en beschikbaar in vijf verschillende (deels transparante) kleuren.

moederdag cadeau 2023

Heeft de iPhone MagSafe? Er is ook een MagSafe-versie van het hoesje. Die is ietwat dikker dan de gewone versie en beschikbaar in twee kleuren. Maar je kunt er dus alle MagSafe-opladers en -accessoires op aansluiten.

Extra beschermd met een screenprotector

Heeft degene die je een kerstcadeau wil geven al een hoesje? Dan kun je nog de Gustaav-screenprotector overwegen. Deze is vervaardigd uit hoogwaardig transparant gehard glas en biedt nóg meer bescherming tegen krassen, vallen en schokken. Deze kost normaal gesproken 24 euro, maar met de eerder genoemde Kerstkorting betaal je er nog maar € 19,20 voor.

Gustaav met kerst

We geven je tot slot nog even de samenvatting. Gustaav heeft op dit moment Kerstkorting van 20% en als je vandaag (19-12) of morgen (20-12) bestelt, heb je het hoesje of een screenprotector nog op tijd als kerstcadeau in huis.