Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Kerstcadeau van iCreate: gratis wallpaper voor al je Apple-apparaten

Auteur: Sven Lamers
0 reacties
Wallpaper mac_and_ios_mac_ios


Lees verder na de advertentie

Wat voor een achtergrond gebruik je op dit moment op je Mac, iPad of iPhone? Gewoon die standaard wallpaper die Apple voor je heeft gekozen? Een beetje saai, toch? Nou, we hebben een veel mooiere in de aanbieding, en jij krijgt hem als vervroegd kerstcadeau.

Zo werkt het op de Mac

Om deze achtergrond op je Mac te gebruiken, klik in de lijst hieronder op het Mac-model waarvoor je de wallpaper wilt gebruiken. De afbeelding wordt dan in een nieuw tabblad geopend. Ctrl-klik je op de wallpaper en kies ‘Bewaar afbeelding als’. Sla de afbeelding ergens op waar je hem gemakkelijk terugvindt, maar waar hij ook niet in de weg staat. Navigeer dan in Finder naar het opgeslagen bestand, Ctrl-klik op de afbeelding en kies onderaan ‘Stel bureaubladafbeelding in’.

Zo werkt het op iOS

De procedure op iPhone en iPad werkt ongeveer hetzelfde. Tik in de lijst hieronder eerst op het passende iOS-apparaat. Een nieuw tabblad met de afbeelding wordt geopend. Tik en houd je vinger kort op de wallpaper totdat een menu met ’Bewaar afbeelding’ verschijnt. Vervolgens ga je naar de app Foto’s. Open daar de wallpaper (de nieuwste afbeelding), tik op het deel-icoontje linksonder en selecteer in de onderste lijst ‘Gebruik als achtergrond’. Na een tik op ‘Stel in’ mag je nog bepalen of je de achtergrond voor het vergrendelscherm, het thuisscherm of allebei wilt instellen.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt