Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Dit zijn de beste dart-apps om je pijlen op te richten

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
Darts of Fury


Lees verder na de advertentie

Van het kijken naar darts krijg je zin om ook zelf voet aan de oche te zetten. Dat kan ook zonder een muur vol gaatjes: met de populaire dart-app Darts of Fury!

Gratis dart-app iPhone

De game laat zich eenvoudig bedienen en is zowel leuk voor de fanatieke dartsliefhebber, als zij die nog steeds denken dat de roos de meeste punten oplevert. Je neemt het op tegen menselijke tegenstanders. Die zijn er genoeg, want inmiddels hebben ruim een miljoen spelers het spel op hun smartphone staan.

Met een korte veegbeweging naar boven – was het in het echt ook maar zo gemakkelijk – dendert de pijl af op je mikpunt. En na je eerste worp volgen waarschijnlijk velen andere, want het spelen van de app is een feest. Allereerst heeft dat te maken met de felle neonkleuren en flitsende graphics, waarmee Darts of Fury een stuk spectaculairder is dan de vele matte dart-games die de App Store rijk is. Daarnaast maakt het leuke competitieve element het spel verslavend.

Je begint in de laagste competitie en door potjes te winnen, te promoveren en steeds grotere beloningen te openen, verzamel je een berg aan munten. Daarvan koop je betere pijlen en flights, zodat die eerste one hundred and eighty niet lang kan uitblijven.


kooptip

Darts of Fury is een gratis dart-app die je zonder moeite urenlang aan één stuk door speelt. Tot level 8 kan dat ook, maar daarna moet je regelmatig een advertentie bekijken, een in-app-aankoop doen, of een aantal minuten wachten om verder te spelen. En misschien is dat maar goed ook, want dan blijft er nog tijd over om je pijlen af en toe te richten op nuttigere dingen. Zoek je liever naar een app om je score bij te houden? Check dan deze lijst met beste dart apps.

Dart-app score bijhouden

Werp je liever in levende lijve een pijltje? Dan zijn er allerlei handige gratis dart-apps die je dartscores bijhouden. Wij zijn fan van de dart-app DartCounter. Naast het klassieke 501 speel je er ook andere spellen, zoals TacTics, Bob’s 27 en andere varianten. Leuk is dat je het ook kunt opnemen tegen de computer.