Terug naar Dit zijn de beste dart-apps om je pijlen op te richten
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Dit zijn de beste dart-apps om je pijlen op te richten

Door Koen van Ekeren2 januari 2019 10:422 min. leestijd0

Gisteravond veroverde Michael van Gerwen voor de derde keer de wereldtitel darts. Na het zien van het pijltjesgooien krijg je zin om ook zelf voet aan de oche te zetten. Dat kan ook zonder een muur vol gaatjes: met de populaire dart-app Darts of Fury!

Gratis dart-app iPhone

Darts of Fury

De nieuwe game laat zich eenvoudig bedienen en is zowel leuk voor de fanatieke dartsliefhebber, als zij die nog steeds denken dat de roos de meeste punten oplevert. Je neemt het op tegen menselijke tegenstanders. Die zijn er genoeg, want inmiddels hebben ruim een miljoen spelers het spel op hun smartphone staan,

Haal de nieuwe iPhone 13 als eerste in huis!

Haal de nieuwe iPhone 13 als eerste in huis!

Internet van Ziggo thuis? Ontvang dan tot €5 korting per maand en dubbele data!

Met een korte veegbeweging naar boven – was het in het echt ook maar zo gemakkelijk – dendert de pijl af op je mikpunt. En na je eerste worp volgen waarschijnlijk velen andere, want het spelen van de app is een feest. Allereerst heeft dat te maken met de felle neonkleuren en flitsende graphics, waarmee Darts of Fury een stuk spectaculairder is dan de vele matte dart-games die de App Store rijk is. Daarnaast maakt het leuke competitieve element het spel verslavend.

iCreate 132
iCreate 132
iPhone 13: welke past bij jou?

Je begint in de laagste competitie en door potjes te winnen, te promoveren en steeds grotere beloningen te openen, verzamel je een berg aan munten. Daarvan koop je betere pijlen en flights, zodat die eerste one hundred and eighty niet lang kan uitblijven.

Darts of Fury is een gratis dart-app die je zonder moeite urenlang aan één stuk door speelt. Tot level 8 kan dat ook, maar daarna moet je regelmatig een advertentie bekijken, een in-app-aankoop doen, of een aantal minuten wachten om verder te spelen. En misschien is dat maar goed ook, want dan blijft er nog tijd over om je pijlen af en toe te richten op nuttigere dingen.

Dart-app score bijhouden

Werp je liever in levende lijve een pijltje? Dan zijn er allerlei handige gratis dart-apps die je dartscores bijhouden. Wij zijn fan van de dart-app DartCounter. Naast het klassieke 501 speel je er ook andere spellen, zoals TacTics, Bob’s 27 en andere varianten. Leuk is dat je het ook kunt opnemen tegen de computer.

Haal de nieuwe iPhone 13 als eerste in huis met unlimited data en 5G!

Haal de nieuwe iPhone 13 als eerste in huis met unlimited data en 5G!

Heb je al internet van KPN? Profiteer dan tot €7,50 korting per maand!

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar