Terug naar Komt er dit jaar nog een goedkopere HomePod?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Komt er dit jaar nog een goedkopere HomePod?

Door Laura Grootaarts12 februari 2018 10:042 min. leestijd0

Sinds afgelopen vrijdag is Apple’s slimme speaker HomePod verkrijgbaar in een aantal Engelstalige landen. Analisten filosoferen nu al over een opvolger van de HomePod die een stuk vriendelijker geprijsd is.

Goedkopere HomePod najaar 2018

Goedkopere HomePod najaar 2018

Analist Jun Zhang gelooft dat Apple een HomePod mini uit gaat brengen dit najaar. Die kost dan waarschijnlijk tussen de 150 en de 200 dollar – de normale HomePod kost 349 dollar. Apple zou hiermee dezelfde weg bewandelen als Amazon met hun slimme speaker de Amazon Echo en de kleinere en goedkopere variant daarop, de Amazon Echo Dot.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Het is nog wel de vraag wat voor concessies Apple zou moeten doen om een goedkopere HomePod mogelijk te maken. Amazon heeft bij de Echo Dot gekozen voor een wat mindere geluidskwaliteit. Dat Apple diezelfde keuze gaat maken, ligt echter niet per se voor de hand. Apple heeft bij HomePod juist ingezet op een hoge geluidskwaliteit en in mindere mate op de slimme functies. De eerste reviews van HomePod zijn ook juist vooral te spreken over de audiokwaliteit.

Ook nieuw: een Apple Pencil

Apple Pencil op de iPad Pro

De analist gelooft ook dat Apple dit jaar eindelijk komt met een opvolger van de Apple Pencil. Die zou niet alleen geschikt zijn voor de iPad, maar ook voor de nieuwe iPhones die dit jaar gaan verschijnen. De huidige Apple Pencil verscheen in 2015 en is alleen geschikt voor de verschillende iPad Pro-modellen.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar