Terug naar Dit iPhone 15-model kondigt Apple morgen toch niet aan
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Dit iPhone 15-model kondigt Apple morgen toch niet aan

Door Annemiek Lourensen11 september 2023 09:252 min. leestijd0

Morgenavond is het iPhone-avond, want Apple kondigt dan de volledige line-up van de iPhone 15 aan. Maar dit verwachte model valt tóch buiten de boot.

geen iPhone 15 Ultra

iPhone 15

De volgende iPhone wordt morgen aangekondigd, op dinsdag 12 september om 19:00 uur Nederlandse tijd. Apple houdt dan hun jaarlijkse september-event. Hier worden weer allerlei nieuwe producten aangekondigd, met als hoogtepunt: de iPhone 15.

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

• En zonder aansluitkosten t.w.v. €25
• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Net als voorgaande jaren verwachten we deze keer vier iPhone-modellen. Sowieso twee instap-iPhones, de iPhone 15 en iPhone 15 Plus. Ook komt Apple weer met twee luxe modellen. In ieder geval de iPhone 15 Pro, maar hoe de grotere versie gaat heten, houdt Apple nog even geheim.

Kiest Apple weer voor de naam Pro Max? Of gaat het bedrijf dit jaar voor Ultra? De Apple-wereld vindt het een groot mysterie. Onlangs verscheen er zelfs een gerucht dat Apple dit jaar met een iPhone 15 Pro Max én iPhone 15 Ultra zou komen. Maar dat lijkt toch niet geval.

Geen iPhone 15 Ultra

Verwacht morgen geen iPhone 15 Ultra, aldus Apple-kenner Mark Gurman. Hij beweert dat Apple deze naam wel heeft overwogen, maar dat het bedrijf toch voor iPhone 15 Pro Max heeft gekozen. Over een vijfde iPhone spreekt hij überhaupt niet. Er verschijnen dus vier modellen: de iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max. In 2024 komt er mogelijk wel een iPhone 16 Ultra, maar voor nu houdt de Pro Max het nog een jaartje vol.

De iPhone 15 Pro Max wordt dus het meest geavanceerde model. En hoe. Naar verluidt wordt dit Apple’s eerste smartphone met een telelens, inclusief een 6x optische zoom. Verder krijgt hij een krachtigere A17 Bionic-chip en ondersteuning voor Wi-Fi 6E. Maar ook aan de buitenkant verandert er een hoop: de iPhone 15 Pro Max krijgt een titanium behuizing, een Actie-knop, dunnere schermranden en meer.

Apple-event

Wil je op de hoogte worden gebracht van het laatste nieuws rondom het event en de iPhone 15 (Pro)? Houd morgen dan onze website en ons Twitter-account in de gaten, want je blijft hier op de hoogte van alle ontwikkelingen. Wil je het nieuws liever in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief en je krijgt vlak na het event een overzicht van alle aankondigingen.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
De iPhone 15: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

De iPhone 15: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• Tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €25!

Door Annemiek Lourensen

(Web)redacteur iCreate. Kocht als tiener haar eerste Apple-product: een (inmiddels antieke) iPod. Hoort haar lievelingsmuziek tegenwoordig liever live.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar