Terug naar Apple organiseert nachtfotografie-wedstrijd (en geeft tips voor goede foto’s)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple organiseert nachtfotografie-wedstrijd (en geeft tips voor goede foto’s)

Door Laura Grootaarts9 januari 2020 18:042 min. leestijd0

Heb je een nieuwe iPhone 11 of iPhone 11 Pro (Max)? Dan heb je vast al gemerkt dat je hiermee ’s avonds en ’s nachts opmerkelijk mooie foto’s kunt maken. Staat er een echt pareltje in je fotobibliotheek? Doe dan mee aan Apple’s fotowedstrijd, met als thema deze nieuwe Nachtmodus.

Apple fotowedstrijd nachtmodus

Zo kun je meedoen aan de wedstrijd

De nieuwe iPhones kunnen zowel binnen als buiten onder beroerde lichtomstandigheden nog altijd mooie foto’s maken. Apple zoekt de mooiste foto’s die in Nachtmodus gemaakt zijn. De gemakkelijkste manier om mee te doen, is via Instagram en Twitter. Voorzie je foto van de hashtags op Instagram of Twitter met de hashtags #ShotoniPhone en #NightmodeChallenge. Vermeld ook met welke telefoon je je foto gemaakt hebt. Je kunt meedoen tot en met 29 januari.

Wat je kunt winnen? Het gaat hem met name om de eer! Apple kiest de vijf beste foto’s uit en die worden gepubliceerd op onder meer Apple Newsroom, de website van Apple en Apple Instagram. De winnende kiekjes zijn ook te bewonderen in Apple Stores en op billboards in grote steden wereldwijd. Voor het gebruik van de foto ontvangen winnaars een licentievergoeding.

Apple’s tips voor nachtfotografie

Om je een beetje op weg te hebben, geeft Apple nog wat handige tips voor het gebruik van de Nachtmodus:

  • Nachtmodus wordt automatisch geactiveerd in een omgeving met weinig licht. Zodra je het gele Nachtmodus-symbool ziet, worden je foto’s in die modus gemaakt.
  • In de Nachtmodus wordt de sluitertijd afgestemd op de omgeving. In het symbool zie je om hoeveel seconden het gaat. Tik op het Nachtmodus-symbool en verschuif de regelaar naar ‘Max.’ voor een langere sluitertijd.
  • Zet je iPhone ergens tegenaan of gebruik een statief om in een heel donkere omgeving een langere sluitertijd mogelijk te maken.

Winnaars van de wedstrijd krijgen op 4 maart bericht.

Bron: Apple

iCreate 126
iCreate 126
Een weergaloos iPhone-beginscherm!
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar