Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Ziet de achterkant van de iPhone 7 er zo uit?

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iPhone 7


Lees verder na de advertentie

Voordat je het weet is het september en dan presenteert Apple naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe iPhone 7. Hoe die eruitziet? Mogelijk zoals op de onderstaande foto. De afbeelding is gelekt via het Franse NoWhereElse, dat vorige week nog 3D-modellen van de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus naar buiten bracht.

Wat is er te zien op de foto?

Voor degenen die de stroom aan iPhone 7-geruchten de laatste tijd een beetje hebben gevolgd, toont de bovenstaande foto weinig verrassends. Je ziet de behuizing van de gouden iPhone 7. Het gaat om de achterkant van de 4,7-inch iPhone, dus niet om het grotere Plus-model.

Het meest in het oog springend zijn de antennestrepen. ‘In het oog springend’ is misschien niet de juiste woordkeuze, want het opmerkelijke is nu juist dat de antennestrepen een stuk subtieler zijn weggewerkt dan bij de huidige iPhone 6s. De witte lijnen lopen niet meer plompverloren dwars over het toestel, maar volgen de rand van de iPhone 7. Ook lijkt de streep iets minder breed.


kooptip


Runners deal! De iPhone 15 nu tot €486 korting!


Runners deal! De iPhone 15 nu tot €486 korting!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

Verder is in de hoek de opening voor de cameralens te zien. Die is een stuk groter geworden ten opzichte van de huidige opening. De camera lijkt opnieuw iets uit te steken, helaas. Het lijkt erop dat de camera een upgrade krijgt, maar het is nog niet duidelijk wat er precies verbeterd wordt. Wat er met de dubbele camera aan de hand is, waar al eerder geruchten over waren? Die vind je niet op deze iPhone, maar op de iPhone 7 Plus.

Verder zijn de overeenkomsten met de huidige iPhone 6s treffend. Maar ook dat is niets nieuws onder de zon: voor een grote iPhone-update moeten we waarschijnlijk wachten tot 2017.

Geruchten iPhone 7

Al maanden gaan er geruchten over de iPhone 7. Zo lijkt het er sterk op dat we afscheid moeten nemen van de reguliere koptelefoon-aansluiting. De opslagruimte van het instapmodel wordt verdubbeld naar 32 GB en ook het meest luxe model krijgt met 256 GB twee keer zoveel opslagcapaciteit. Verder zijn er minder sterke geruchten over een drukgevoelige thuisknop en een waterdichte behuizing (wat inmiddels een running gag is die bij iedere nieuwe iPhone weer terugkeert). De tijd zal het leren; in september weten we meer.