Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Apple TV+ hit ‘For All Mankind’ krijgt vijfde seizoen én een spin-off

Auteur: Annemiek Lourensen
0 reacties
For All Mankind vijfde seizoen

Goed nieuws voor fans van ‘For All Mankind’: Apple TV+ heeft een vijfde seizoen van de hitserie aangekondigd. En er is zelfs een spin-off in de maak!

Lees verder na de advertentie

Wil je op de hoogte worden gebracht van het laatste Apple-nieuws? Zoals over Apple TV+? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Vijfde seizoen ‘For All Mankind’

Toen Apple TV+ in 2019 werd gelanceerd, was ‘For All Mankind’ een van de allereerste series die je hier kon streamen. Inmiddels is de Amerikaanse science-fiction show vier seizoenen rijk. En daar blijft het niet bij: seizoen vier is nog geen half jaar uit, maar Apple TV+ heeft nu al een vijfde seizoen aangekondigd, aldus Variety. Een releasedatum is vooralsnog onbekend.

kooptip

De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil
De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil

• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

De hitserie volgt een alternatieve geschiedenis waarin de ‘space race’ van de jaren zestig nooit tot een einde is gekomen. In ‘For All Mankind’ waren het namelijk niet de Amerikanen, maar de Sovjets die erin slaagden om voor het eerst een astronaut (of cosmonaut) op de maan te laten landen. De rivaliteit is daardoor nooit verdwenen. In de serie zie je dan ook hoe de ruimtevaart zich in de de decennia daarna in een rap tempo ontwikkelt, met veel spannende momenten tot gevolg.

En een spin-off!

Apple TV+ doet er zelfs een tandje bij, want de streamingdienst heeft meteen een spin-off aangekondigd. Deze heeft voor nu de werktitel ‘Star City’. De serie komt van dezelfde makers als ‘For All Mankind’: Ronald D. Moore, Matt Wolpert, en Ben Nedivi. De laatste twee worden ook als showrunners voor de spin-off genoemd.

Ook ‘Star City’ zal de alternatieve realiteit van de ruimtevaart in beeld brengen. Maar terwijl we in ‘For All Mankind’ vanuit het oogpunt van de Amerikanen kijken, laat de spin-off zien hoe het er achter het IJzeren Gordijn aan toe gaat. Verder is er nog niet veel bekend – de streamingdienst heeft nog niets verklapt over mogelijke acteurs of een releasedatum.

Apple TV+-abonnement

Wil je je ook onderdompelen in de alternatieve geschiedenis van ‘For All Mankind’? Met Apple TV+ kun je alle seizoenen onbeperkt kijken, evenals alle andere series, films en documentaires die je hier vindt. Een abonnement kost € 9,99 per maand. Maar de eerste zeven dagen betaal je niets: ontdek hoe je Apple TV+ gratis kunt kijken.