Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

FIFA Mobile Voetbal: nieuwe spelmodus en realistischer dan ooit

Auteur: Koen van Ekeren
1 reacties
Fifa Mobile Voetbal


Lees verder na de advertentie

Al jaren heeft ’s werelds populairste voetbalgame een mobiele versie: FIFA Mobile Voetbal. Dit is een flink uitgeklede versie van het volledige spel en de afgelopen jaren liet de gameplay flink wat te wensen over. De nieuwste update brengt daar verandering in en maakt het spelen van FIFA op je iPhone of iPad een stuk leuker.

FIFA Mobile Voetbal

Als het gaat om de spelmodi was FIFA Mobile Voetbal al geslaagd, maar de gameplay voelde wel erg simplistisch aan. Met de nieuwste update geeft EA het spel een vernieuwde gameplay-engine, waardoor alles er realistischer uitziet. Spelers bewegen natuurlijker over het veld en een verbeterde AI maakt dat ze intelligenter spelen dan bij de vorige versie. Ook zien de spelers er een tikkeltje echter uit. Hierbij moet je natuurlijk geen graphics verwachten zoals we die bij de PS4 of Xbox One gewend zijn – maar de verbeteringen zijn groot.

Daarnaast is er een veelgevraagde spelmodus: Head-to-Head. Die maakt het eindelijk mogelijk om het in real-time op te nemen tegen tegenstanders over de hele wereld. Er is ook een nieuw Chemistry-systeem, waarbij spelers een boost krijgen als ze van dezelfde club, competitie of nationaliteit zijn.

Het leuke van FIFA Mobile Voetbal is dat de app nog steeds complementair is aan de volledige versie, waardoor de iOS-game ook leuk is voor de bestaande FIFA 19-liefhebbers. Het spel draait namelijk om snelle, korte potjes – ideaal voor onderweg. De app is gratis te downloaden in de App Store.

FourFourTwo


kooptip

fourfourtwo

Misschien ook leuk om te weten: het wereldberoemde voetbaltijdschrift FourFourTwo (gemaakt door onze collega’s) heeft sinds deze maand een Nederlandse editie. De eerste uitgave ligt in de winkel en is ook verkrijgbaar in de webshop.