Terug naar FIFA Mobile Voetbal: nieuwe spelmodus en realistischer dan ooit
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

FIFA Mobile Voetbal: nieuwe spelmodus en realistischer dan ooit

Door Koen van Ekeren14 november 2018 13:492 min. leestijd1

Al jaren heeft ’s werelds populairste voetbalgame een mobiele versie: FIFA Mobile Voetbal. Dit is een flink uitgeklede versie van het volledige spel en de afgelopen jaren liet de gameplay flink wat te wensen over. De nieuwste update brengt daar verandering in en maakt het spelen van FIFA op je iPhone of iPad een stuk leuker.

Fifa Mobile Voetbal

FIFA Mobile Voetbal

Als het gaat om de spelmodi was FIFA Mobile Voetbal al geslaagd, maar de gameplay voelde wel erg simplistisch aan. Met de nieuwste update geeft EA het spel een vernieuwde gameplay-engine, waardoor alles er realistischer uitziet. Spelers bewegen natuurlijker over het veld en een verbeterde AI maakt dat ze intelligenter spelen dan bij de vorige versie. Ook zien de spelers er een tikkeltje echter uit. Hierbij moet je natuurlijk geen graphics verwachten zoals we die bij de PS4 of Xbox One gewend zijn – maar de verbeteringen zijn groot.

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Daarnaast is er een veelgevraagde spelmodus: Head-to-Head. Die maakt het eindelijk mogelijk om het in real-time op te nemen tegen tegenstanders over de hele wereld. Er is ook een nieuw Chemistry-systeem, waarbij spelers een boost krijgen als ze van dezelfde club, competitie of nationaliteit zijn.

Het leuke van FIFA Mobile Voetbal is dat de app nog steeds complementair is aan de volledige versie, waardoor de iOS-game ook leuk is voor de bestaande FIFA 19-liefhebbers. Het spel draait namelijk om snelle, korte potjes – ideaal voor onderweg. De app is gratis te downloaden in de App Store.

FourFourTwo

fourfourtwo

Misschien ook leuk om te weten: het wereldberoemde voetbaltijdschrift FourFourTwo (gemaakt door onze collega’s) heeft sinds deze maand een Nederlandse editie. De eerste uitgave ligt in de winkel en is ook verkrijgbaar in de webshop.

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Jikke
Lezer
Jikke

Tja, ook mijn bijna 6-jarige speelt Fifa op zijn iPad, maar hij komt steeds naar mij of de oudere toe voor hulp.

Jikke