Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Feyenoord – PSV live kijken? Het kan gratis via deze website

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
feyenoord PSV kijken

De topper Feyenoord – PSV staat voor de deur: zondag om 12:15 uur treffen de titelkandidaten elkaar. Wil je een livestream van de wedstrijd zien, maar heb je geen ESPN? We leggen uit hoe je gratis naar Feyenoord – PSV kunt kijken.

Lees verder na de advertentie

Waar wordt Feyenoord – PSV uitgezonden?

Zondag 3 december om 12:15 uur is de aftrap van duel Feyenoord – PSV, een duel tussen de titelhouder en koploper. PSV staat er uitstekend voor en won alle dertien Eredivisie-duels. Feyenoord volgt met zeven punten minder op plek twee.

De topper wordt uitgezonden op ESPN 1, het kanaal dat bij veel providers gratis is. Heb je geen televisie-abonnement? Dan is er nog een gratis manier om de livestream te volgen, zodat je niets van de wedstrijd hoeft te missen.

Feyenoord – PSV gratis kijken

kooptip

De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!
De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Via de dienst Canal Digitaal kun je de wedstrijd Feyenoord – PSV gratis live kijken. Dit is een aanbieder van digitale televisie. Neem je een abonnement van een week, dan heb je toegang tot meer dan 60 zenders – inclusief alle ESPN-kanalen, waaronder ESPN 1.

Het abonnement op Canal Digitaal is op elk moment gratis opzegbaar. Zeg je het binnen de week proeftijd op, dan wordt er ook daadwerkelijk niets in rekening gebracht. Om jezelf te verifiëren is het alleen nodig om eenmalig € 0,01 uit te geven.

Livestream Feyenoord – PSV

Zo bekijk je de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV gratis via Canal Digitaal:

  1. Ga naar de registratie-pagina van Canal Digitaal.
  2. Vul je persoonlijke gegevens in.
  3. Doe een 1-cent betaling, als verificatiemethode.
  4. Navigeer naar https://livetv.canaldigitaal.nl/ en log in met je gegevens.
  5. Klik op ‘Sport’ en ga naar de livestream van Feyenoord – PSV.

Het kijken naar de wedstrijd kan vervolgens op verschillende manieren. Canal Digitaal heeft een app voor de smartphone en de Canal Digitaal TV App is beschikbaar op verschillende smart tv’s. Ook kun je de zenders van Canal Digitaal via de browser bekijken.

Kosten na je proefperiode

Ben je tevreden, dan wordt het Canal Digitaal-abonnement na een week omgezet in een standaard abonnement van € 14,95 per maand. Zo kun je alle wedstrijden van de Eredivisie blijven zien. Je krijgt toegang tot de zenders ESPN 1, ESPN 2, ESPN 3 en ESPN 4. Bovendien zijn televisie-uitzendingen beschikbaar: live en on demand. Je kunt een gemiste uitzending tot 7 dagen na uitzending terugkijken.

Meer over de online dienst lees je in onze Canal Digitaal review.