Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Feyenoord – AZ live kijken? Het kan gratis via deze website

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
Feyenoord AZ gratis kijken

De topper Feyenoord – AZ staat voor de deur: zondag om 16:45 uur treffen de titelkandidaten elkaar. Wil je een livestream van de wedstrijd volgen, maar heb je geen ESPN? We leggen uit hoe je gratis naar Feyenoord – AZ kunt kijken.

Lees verder na de advertentie

Waar wordt Feyenoord – AZ uitgezonden?

Zondag 12 november om 16:45 uur is de aftrap van het duel Feyenoord – AZ. Beide clubs zijn nog volop in de race om de titel; AZ staat momenteel tweede en Feyenoord volgt op plek drie.

De topper wordt helaas niet uitgezonden op ESPN 1, het kanaal dat bij veel providers gratis is. Je kunt de wedstrijd tussen Feyenoord en AZ live kijken op ESPN 2 – en daar is een abonnement voor nodig. Gelukkig is er nog een gratis manier om de livestream te volgen, zodat je niets van de wedstrijd hoeft te missen.

Feyenoord – AZ gratis kijken

kooptip

De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil
De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil

• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Via de dienst Canal Digitaal kun je de wedstrijd Feyenoord – AZ alsnog gratis live kijken. Dit is een aanbieder van digitale televisie. Neem je een abonnement van een week, dan heb je toegang tot meer dan 60 zenders – inclusief alle ESPN-kanalen, waaronder ESPN 2.

Het abonnement op Canal Digitaal is op elk moment gratis opzegbaar. Zeg je het binnen de week proeftijd op, dan wordt er ook daadwerkelijk niets in rekening gebracht. Om jezelf te verifiëren is het alleen nodig om eenmalig € 0,01 uit te geven.

Livestream Feyenoord – AZ

Zo bekijk je de wedstrijd tussen Feyenoord en AZ gratis via Canal Digitaal:

  1. Ga naar de registratie-pagina van Canal Digitaal.
  2. Vul je persoonlijke gegevens in.
  3. Doe een 1-cent betaling, als verificatiemethode.
  4. Navigeer naar https://livetv.canaldigitaal.nl/ en log in met je gegevens.
  5. Klik op ‘Sport’ en ga naar de livestream van Feyenoord – AZ.

Het kijken naar de wedstrijd kan vervolgens op allerlei manieren. Canal Digitaal heeft een app voor de smartphone en de Canal Digitaal TV App is beschikbaar op verschillende smart tv’s. Ook kun je de zenders van Canal Digitaal via de browser bekijken.

Kosten na je proefperiode

Ben je tevreden, dan wordt het Canal Digitaal-abonnement na een week omgezet in een standaard abonnement van € 14,95 per maand. Zo kun je alle wedstrijden van de Eredivisie blijven zien. Je krijgt toegang tot de zenders ESPN 1, ESPN 2, ESPN 3 en ESPN 4. Bovendien zijn televisie-uitzendingen beschikbaar: live en on demand. Je kunt een gemiste uitzending tot 7 dagen na uitzending terugkijken.

Meer over de online dienst lees je in onze Canal Digitaal review.