Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Formule 1 kijken in 2024 fors duurder: F1 TV Pro verhoogt prijzen

Auteur: Koen van Ekeren
7 reacties
Red Bull Formule 1

F1 TV Pro, de officiële streamingdienst van de Formule 1, kondigt in de aanloop naar het Formule 1-seizoen van 2024 een flinke prijsstijging aan. De abonnementen zijn ruim 40 procent duurder geworden.

Lees verder na de advertentie

F1 TV Pro duurder

Met een jaarabonnement op F1 TV Pro krijg je toegang tot live races, livetijden en exclusieve content. Vanaf het nieuwe seizoen kost het abonnement 94,99 per jaar. Dit is een flinke verhoging ten opzichte van de voormalige prijs van 64,99 euro.

Ook het maandabonnement gaat in prijs omhoog: van 7,99 naar 11,90 euro. Bestaande abonnees met een doorlopend abonnement kunnen opgelucht ademhalen, want zij blijven het oude bedrag betalen.

Het TV Access-abonnement van F1 TV is eveneens duurder geworden. TV Access geeft je toegang tot livetijden, herhalingen van F1-races, exclusieve F1-documentaires en meer. Dit abonnement kost voortaan 34,99 euro per jaar (voorheen 26,99 euro) of 3,99 euro per maand (voorheen 2,99 euro).

kooptip

De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!
De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Alternatief voor Viaplay

F1 TV Pro blijft overigens een goedkoper alternatief voor Viaplay. Het abonnement van Viaplay kost 15,99 euro per maand en een voordeliger jaarabonnement is momenteel niet af te sluiten.

Wel krijg je er met Viaplay allerlei andere content bij, waaronder Premier League voetbal, Bundesliga voetbal, darts, films en series en meer. Ben je niet geïnteresseerd in deze content, dan is het voordeliger om Formule 1 bij F1 TV Pro te kijken. De streamingdienst is ook te horen in het Nederlands commentaar van Viaplay. Eventueel heb je ook de optie om naar andere talen te luisteren, waaronder het Engelse commentaar van Sky Sports.

Nederlandse Viaplay-abonnees krijgen dit jaar overigens ook toegang tot F1 TV Pro. Dit heeft als voordeel dat je via de app van F1 TV toegang krijgt tot extra camerabeelden, zoals de onboards en de pittlane. Ook is daar dan mogelijk om eerdere races terug te kijken.