Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Extra inruilkorting bij Amac: tot € 408 voordeel op je nieuwe Mac! (ADV)

Auteur: iCreate
0 reacties
Amac inruilkorting


Lees verder na de advertentie

Ben je op zoek naar een nieuwe MacBook? Bij één van de 50 winkels van Amac kun je je huidige Apple-apparaat inruilen en profiteren van extra inruilwaarde. Tijdelijk ontvang je namelijk 75 euro extra inruilkorting bovenop de waarde van je oude iPhone, en zelfs 100 euro extra voor je MacBook.

Check je inruilwaarde

Hoe werkt het inruilen bij Amac?

Als je huiverig bent om je oude Apple-apparaat zelf te verkopen, biedt Amac een betrouwbaar alternatief. Je kunt je iPhone, iPad of Mac inruilen in één van de 50 winkels van Amac voor korting op je nieuwe device. Voordat je naar de winkel gaat, kun je thuis alvast de inruilwaarde berekenen op de website van Amac. De uiteindelijke waarde wordt door een medewerker in de winkel bepaald.

De inruilwaarde wordt bepaald aan de hand van verschillende factoren, zoals het type toestel, de opslagcapaciteit en de conditie. Denk bij het laatste aan de aanwezigheid van krassen, de werking van de batterij en andere zichtbare schade. Ga je akkoord met de uiteindelijke waarde, dan wordt de korting direct toegepast op je nieuwe device! Let op: je moet wel even een back-up maken voordat je naar de winkel gaat, want je oude apparaat wordt bij het inruilen op locatie gewist.

Tijdelijk extra inruilwaarde


kooptip

Tijdelijk ontvang je maar liefst 75 euro extra inruilkorting op je iPhone en 100 euro extra voor je MacBook. Dit komt bovenop de waarde die in de winkel bepaald wordt.

Amac inruilen

Stel, je hebt een oudere 13-inch MacBook Pro met Touch Bar (2019) in goede staat en je wilt hem inruilen voor een nieuwe MacBook Air. Als je de Mac inlevert, krijg je een inruilwaarde van 308 euro. Tel daar de extra inruilkorting bij op, en je hebt een totaal voordeel van 408 euro op de MacBook Air met M2-chip. Daardoor heb je hem al vanaf € 891!

Ontdek jouw voordeel op de MacBook

Het is goed om te weten dat als je een nieuwere MacBook hebt om in te leveren, de inruilwaarde nog hoger kan liggen.

Persoonlijk advies

Naast de inruilactie voor iPhones en MacBooks kun je ook andere Apple-producten inruilen, zoals iMacs, iPads en Apple Watches – maar ook Android-telefoons! Bij Amac ontvang je gratis persoonlijk advies van medewerkers die speciaal getraind zijn op Apple-producten. Bovendien kun je in de 50 winkels van Amac alle producten zelf uitproberen voordat je een keuze maakt.

Wil jij profiteren van extra inruilwaarde en besparen op je nieuwe MacBook? Bekijk dan snel de inruilactie bij Amac en ontdek hoeveel voordeel jij kunt behalen. Klik op de onderstaande button en check je inruilwaarde. Aarzel niet te lang, want de inruilcampagne loopt alleen in week 28 (12 t/m 18 juli).

Bekijk de inruilactie bij Amac