Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Stemmen tijdens Eurovisie Songfestival? Het kan met de officiële app

Auteur: Koen van Ekeren
43 reacties
Songfestival stemmen via app


Lees verder na de advertentie

Het altijd vermakelijke Europese liedjesfestijn is weer begonnen. Topfavoriet is Duncan Laurence, die Nederland in Tel Aviv vertegenwoordigt met ‘Arcade’. Na de optredens kun je stemmen op je favoriete act door te bellen of sms’en, of nog makkelijker: met de officiële Eurovisie Songfestival-app.

Eurovisie Songfestival stemmen via app

De app heet Eurovision Song Contest en is gratis te downloaden in de App Store. Stemmen kan nu nog niet, maar je kunt in de app wel alvast aangeven dat je een push-notificatie ontvangt als het mogelijk is om op je favoriete artiest te stemmen.

Leuk van stemmen via de app is ook dat je hierna een speciaal bericht krijgt van je favoriete artiest. Ook via de app is een stem overigens niet gratis; hiervoor gelden dezelfde tarieven als bij een sms’je: 45 cent. Op Nederland stemmen kan niet, tenzij je een simkaart uit het buitenland hebt.

Songfestival livestream


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Naast het stemmen vind je in de app een Songfestival-livestream, informatie over artiesten en een overzicht van het laatste nieuws. Ook kun je heerlijk meezingen met de meest foute acts, want in de app staan alle lyrics en in de muziekshop kun je terecht voor een karaokeversie van elke song. Lees ook ons artikel Songfestival 2019 finale livestream volgen.