Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Zo bekijk je het EK 2021 alsnog op een groot scherm

Auteur: iCreate
0 reacties
ek 2021 op groot scherm met ViewSonic beamer


Lees verder na de advertentie

Uitgedost in het oranje met vrienden en familie naar het EK Voetbal kijken: in de zomer kan het eindelijk weer. Misschien niet met duizenden mensen op een Oranjeplein, maar dan haal je het grote beeld toch zelf in huis? We bespreken drie ViewSonic-projectoren die voor een fijn EK-beeld zorgen.

Dit artikel is een samenwerking.

EK 2021 volgen op een groot scherm

Door onze nationale voetbalhelden te volgen op een majestueus scherm, beleef je de EK-wedstrijden nog intenser. Zeker als je met meerdere Oranje-gekke voetbalfans kijkt. Een beamer is dan wat je nodig hebt, en de projectoren zijn in de afgelopen jaren een stuk scherper, functioneler en gebruiksvriendelijker geworden.

De beamers die bijvoorbeeld in het oog springen, zijn de LED-beamers van ViewSonic. Het elektronicabedrijf verruilde de traditionele beamerlamp voor leds. Deze led-beamers staan erom bekend dat ze erg compact zijn. ViewSonic is in de Benelux de grootste speler van LED-projectoren.

Ook fijn: de projectoren hebben wifi, bluetooth en er zijn voorgeïnstalleerde apps, net als een smart tv. Bovendien ondersteunen ze draadloos streamen, dus je hebt geen kabeltje nodig om te verbinden met een iPhone of MacBook. Voor externe speakers hoef je niet te zorgen: in de beamer zijn speakers van Harman Kardon geïntegreerd, dus ook het geluid is meteen geregeld. We bespreken drie LED-projectoren van ViewSonic, uit drie verschillende prijsklassen:

1. M1+


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Draagbaar en betaalbaar: dat is de M1+ van ViewSonic. De compacte LED-beamer is slechts vijftien bij twaalf centimeter groot, maar projecteert tot aan 100 inch Ultra HD beeld. Het streamen van een EK-wedstrijd kan draadloos via je iPhone of Mac. Het apparaat heeft een handige 360° standaard en de accu gaat zes uur mee.

2. M2e

m2e beamer

De M2e – die ons veel doet denken aan de Mac mini – is klein en licht genoeg om mee te gaan in een handtas. De beamer levert scherp Full HD beeld (1920×1080 pixels). Interessant is de Time of Flight-techniek voor Auto Focus, waardoor je de scherpte niet handmatig hoeft bij te stellen als je de beamer verzet. Ook is de M2e te gebruiken als een bluetooth-speaker – dus hij komt ook van pas als je niet aan het projecteren bent. De beeldbreedte is tot 100 inch en de dubbele speakers maken de bijna-stadionervaring helemaal af.

3. X10-4K

ViewSonic X10-4k

Met deze beamer projecteer je een EK-wedstrijd in de hoogste 4K-kwaliteit. Dankzij de 2400 LED-lumen zijn de beelden mooi helder – ook als je overdag een wedstrijd kijkt. De maximale beeldgrootte is liefst 200 inch en de stijlvolle X10-4K heeft twee ingebouwde speakers. Bedienen kan draadloos en ook met je stem, want de projector ondersteunt Amazon Alexa en Google Assistent. Meer hierover lees je in onze ViewSonic X10-4K review.