Terug naar 'Eerste nieuwe Apple-producten van 2018 verschijnen in maart'
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

'Eerste nieuwe Apple-producten van 2018 verschijnen in maart'

Door Sven Lamers6 februari 2018 09:492 min. leestijd0

Het eerste Apple-product van 2018 is al een feit. Op 9 februari komt de HomePod in een aantal Engelstalige landen uit. Maar Apple’s slimme speaker is natuurlijk niet echt nieuw, hij werd al in de zomer van 2017 aangekondigd. Wanneer presenteert Apple dus echt nieuwe producten? Volgens een rapport van Digitimes moeten we daar niet meer lang op wachten. De Taiwanese website zegt dat Apple van plan is om al in maart nieuwe producten te lanceren.

Gratis apps van Apple

Nieuwe producten in het voorjaar

In de afgelopen jaren presenteerde Apple altijd wel iets in het voorjaar: soms tijdens een keynote of, zoals afgelopen jaar, in de vorm van een persbericht. Digitimes beweert dat het voor Apple’s toeleveranciers handig zou zijn als er in maart al nieuwe producten worden gelanceerd. Zo is er het bedrijf SPT dat klaarstaat om adapters te maken voor een nieuwe iPhone, iPad en MacBook.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Deze producten gaat Apple mogelijk aankondigen

Helaas laat Digitimes verder weinig los over wat voor producten er nou daadwerkelijk worden gelanceerd. Er wordt al langer gesproken over een iPhone SE 2 en ook een iPad met Face ID is mogelijk. Beide productcategorieën worden vaak in het voorjaar geüpdatet. Daarnaast was er ook sprake van een nieuwe 13-inch MacBook ter vervanging van de MacBook Air. Dit is misschien ook een kandidaat voor een voorjaars-keynote van Apple. Ten slotte wachten we nog op een eerste presentatie van de nieuwe Mac Pro, maar wij verwachten dat die op z’n vroegst in juni tijdens de WWDC wordt gepresenteerd.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Sven Lamers

Brand Manager iCreate. Onthult alle technische Apple-geheimen, maar vindt het net zo leuk om films en foto's te bewerken.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar