Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

'Eerste nieuwe Apple-producten van 2018 verschijnen in maart'

Auteur: Sven Lamers
0 reacties
MacBook iPad iPhone Watch


Lees verder na de advertentie

Het eerste Apple-product van 2018 is al een feit. Op 9 februari komt de HomePod in een aantal Engelstalige landen uit. Maar Apple’s slimme speaker is natuurlijk niet echt nieuw, hij werd al in de zomer van 2017 aangekondigd. Wanneer presenteert Apple dus echt nieuwe producten? Volgens een rapport van Digitimes moeten we daar niet meer lang op wachten. De Taiwanese website zegt dat Apple van plan is om al in maart nieuwe producten te lanceren.

Gratis apps van Apple

Nieuwe producten in het voorjaar

In de afgelopen jaren presenteerde Apple altijd wel iets in het voorjaar: soms tijdens een keynote of, zoals afgelopen jaar, in de vorm van een persbericht. Digitimes beweert dat het voor Apple’s toeleveranciers handig zou zijn als er in maart al nieuwe producten worden gelanceerd. Zo is er het bedrijf SPT dat klaarstaat om adapters te maken voor een nieuwe iPhone, iPad en MacBook.

Deze producten gaat Apple mogelijk aankondigen

Helaas laat Digitimes verder weinig los over wat voor producten er nou daadwerkelijk worden gelanceerd. Er wordt al langer gesproken over een iPhone SE 2 en ook een iPad met Face ID is mogelijk. Beide productcategorieën worden vaak in het voorjaar geüpdatet. Daarnaast was er ook sprake van een nieuwe 13-inch MacBook ter vervanging van de MacBook Air. Dit is misschien ook een kandidaat voor een voorjaars-keynote van Apple. Ten slotte wachten we nog op een eerste presentatie van de nieuwe Mac Pro, maar wij verwachten dat die op z’n vroegst in juni tijdens de WWDC wordt gepresenteerd.


kooptip