Terug naar Zo kijk je het aankomende concert van Ed Sheeran live
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Zo kijk je het aankomende concert van Ed Sheeran live

Door Annemiek Lourensen8 mei 2023 11:202 min. leestijd0

Woensdag zal Apple een concert van de Britse singer-songwriter Ed Sheeran live uitzenden. Waar kun je zijn optreden kijken? En hoe laat?

Ed Sheeran live

Ed Sheeran live kijken

Op woensdag 10 mei houdt de bekende popster Ed Sheeran een optreden vanuit het Eventim Apollo theater in Londen. Hier zal hij nummers van zijn nieuwste album – beter bekend als ‘Subtract’ – spelen, en ook vanuit Nederland kun je erbij zijn. Afgelopen weekend heeft Apple namelijk aangekondigd het concert live uit te zenden.

Bereid je Mac voor op macOS Sonoma

Bereid je Mac voor op macOS Sonoma

Ruim je Mac op en zorg ervoor dat hij zo goed als nieuw is voor macOS 14

Het concert vindt plaats om 20:00 uur Nederlandse tijd en zal dan live worden uitgezonden in de apps van Apple Music en Apple TV+. Ben je fan, maar heb je geen tijd om die avond te kijken? Geen zorgen, je vindt het complete concert een uur later meteen terug in de apps. Daardoor kun je hem on demand terugkijken wanneer je maar wilt.

Alleen abonnees op deze streamingdiensten kunnen het concert dus streamen – verder zijn er geen extra kosten aan verbonden. Wil je voor woensdag nog een (proef-)abonnement afsluiten? Ga dan via de volgende links naar Apple Music of Apple TV+.

Apple Music Live

Apple zendt het concert uit als onderdeel van Apple Music Live, een reeks concertregistraties van ‘je favoriete artiesten’. De concertserie werd ongeveer een jaar geleden gelanceerd, en inmiddels zijn artiesten als Harry Styles, Billie Eilish, Mary J. Blige en meer al aan de beurt geweest. Ook hun concerten werden eerst live uitgezonden, maar je kunt ze nu op ieder moment terugkijken. Althans, alleen via de Apple Music-app – voorheen werden ze niet op Apple TV+ uitgezonden.

Met Sheerans aankomende concert wordt het tweede seizoen van Apple Music Live afgetrapt. Welke concerten er de komende maanden nog meer aankomen, moet Apple nog onthullen. Wie hoop jij te zien?

Wil je op de hoogte worden gebracht van het laatste nieuws over Apple en Apple Music? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Bereid je Mac voor op macOS 14

Bereid je Mac voor op macOS 14

Ruim je Mac op en zorg ervoor dat hij zo goed als nieuw is voor macOS 14

Door Annemiek Lourensen

(Web)redacteur iCreate. Kocht als tiener haar eerste Apple-product: een (inmiddels antieke) iPod. Hoort haar lievelingsmuziek tegenwoordig liever live.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar