Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Doelt ‘Let’s talk iPhone’ op spraakherkenning?

Auteur: Daan Jeuken
2 reacties


Lees verder na de advertentie

De aankondiging voor het persevenement over de nieuwe iPhone zou wel eens heel dubbelzinnig kunnen zijn. Gisteren berichtten we over de uitgebreide spraakassistent op de iPhone 5, daarna kwam ineens de aankondiging ‘Let’s talk iPhone’. Hoe lees jij die slogan?

Geheime boodschap

De boodschap ‘Let’s talk iPhone’ wordt in eerste instantie heel logisch gelezen als ‘laten we het over de iPhone hebben’. Maar leg je de nadruk op ‘talk’ dan wordt het ineens ‘begin maar te praten, iPhone’. Wordt dat dan toch dé grote nieuwe functionaliteit? Er wordt nog altijd gespeculeerd of er nou een drastisch nieuwe iPhone komt, of alleen een doorontwikkeling van de iPhone 4. In dat laatste geval zal er een andere knaller van de avond moeten zijn en dat zou zomaar de spraakherkenning, genaamd Assistent, kunnen zijn.

Tweede geheime boodschap?

Behalve in de titel van de keynote-uitnodiging zou er ook zomaar een geheime boodschap in het plaatje kunnen zitten. De datum, de tijd en de plaats zijn duidelijk, maar vanwaar die ene gemiste oproep? Komt er maar één nieuwe iPhone? Of is er één nieuwe spreker (Tim Cook)? Of doelt het ook op de Assistent, dat de iPhone je heeft proberen te bellen?


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt