Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Nieuwe documentaire Lionel Messi nu te zien: hier bekijk je hem

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
Messi Meets America

De Argentijnse superster Lionel Messi verhuisde deze zomer naar de Verenigde Staten en speelt nu voor Inter Miami, de club van David Beckham. Hoe verloopt zijn avontuur in de Major League Soccer? Je kunt het nu zien in de documentaire ‘Messi Meets America’, die te zien is op Apple TV+.

Lees verder na de advertentie

Messi Meets America

Messi Meets America is een zesdelige docuserie. In de documentaire krijg je een exclusief kijkje achter de schermen, en worden onder meer beelden getoond van het droomdebuut van Messi voor Inter Miami. In de Leagues Cup in juli was Messi direct goud waard door in blessuretijd voor de winnende treffer te tekenen.

De documentaire laat ook zien wat de impact is van Messi op de voetbalcompetitie MLS, met recordbrekende kijkcijfers, toeschouwers en merchandising.

De eerste drie afleveringen van Messi Meets America zijn nu beschikbaar. De andere drie – allen gericht op Messi’s prestaties tijdens dit seizoen – zijn in productie en worden ergens in de komende maanden uitgebracht. De vierde aflevering is op 8 november beschikbaar.

kooptip

Hoe kijken naar nieuwe documentaire Lionel Messi?

De documentaire Messi Meets America is te zien via deze link van Apple TV+, de streamingdienst van Apple. Als je je nog niet eerder hebt aangemeld, dan kun je kijken met een gratis proefperiode op Apple TV+. Die krijg je 30 dagen. Daarna betaal je – als je niet opzegt – maandelijks 6,99 euro om de content van Apple TV+ te bekijken.

De documentaire van Lionel Messi is onder meer te zien op de iPhone, Mac en Apple TV, maar je hebt niet per se een Apple-apparaat nodig. De Apple TV+-app is beschikbaar op de meeste moderne smart tv’s. Via de browser kijken is ook nog een optie, via tv.apple.com.