Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Disney+ aanbieding: zo kijk je drie maanden voor minder dan € 6

Auteur: Ward Edema
0 reacties
Disney+ aanbieding

Er is nu een mooie Disney+ aanbieding, waardoor je voor minder dan 6 euro drie maanden lang kunt kijken. Daarmee bepaar je maar liefst € 24! Hier vind je de deal.

Disney+ aanbieding

De tijd van verzuipen in streamingdiensten is wel een beetje voorbij. Met de flinke inflatie van het afgelopen jaar, is het steeds aantrekkelijker om het gewoon bij één streamingdienst te houden. Al helemaal als ze per stuk een tientje per maand kosten.

Toch is het nu aantrekkelijk om (even) een abonnement op Disney+ erbij te nemen. Want waar je er normaal € 9,99 per maand voor kwijt bent, is er nu een actie waardoor je drie maanden lang kunt kijken voor maar € 1,99 per maand. Zo heb je voor minder dan 6 euro alle tijd om je gemiste series en films van Disney, Star Wars, Marvel en meer in te halen!

Bekijk de deal bij Disney+

Ook voor terugkerende abonnees

De actie is niet uitsluitend voor nieuwe abonnees. Ook als je al eerder Disney+ hebt gehad, maar inmiddels je abonnement hebt opgezegd, kun je gebruikmaken van de Disney+ aanbieding.

kooptip

De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!
De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Overigens staat er in de kleine lettertjes van de actie nog een interessante toevoeging: Disney+ gaat in de komende maanden een euro duurder worden, met een maandbedrag van € 10,99. De prijsverhoging was al bekend voor de VS, maar dat gaat kennelijk ook in Nederland doorgevoerd worden.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!