Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 153Maak je huis écht slim met HomeKit 🏠
Cover van
nieuws

Coolblue Black Friday 2023: dit zijn de beste Apple-deals!

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
Coolblue Apple Black Friday

Ben je op zoek naar goede deals voor een iPhone, Apple Watch, iPad of MacBook? Neus dan vooral even rond bij Coolblue, want de populaire webwinkel heeft veel leuke Black Friday 2023-deals voor Apple-producten.

Lees verder na de advertentie

Coolblue Black Friday 2023

Bij Coolblue zijn veel Apple-producten nu extra voordelig. Het gaat om verschillende iPhones, Apple Watch-modellen, iPads en MacBooks. Bij alle productcategorieën gaat het om recente Apple-producten: de meeste zijn van 2022 of nieuwer.

iPhone

iPhone 14 aanbieding
Notch

kooptip

Een korting voor de iPhone 15-serie is er niet, maar ook de oudere modellen zijn vaak ook nog interessant. Tijdens de Black Friday-week kun je de iPhone 13 en iPhone 14 met een leuke korting kopen bij Coolblue. De twee toestellen lijken veel op elkaar, maar de iPhone 14 is op verschillende vlakken ietsjes beter, zoals het camerasysteem.

Apple Watch

Dubbeltik

De Apple Watch Series 9 en de Apple Watch Ultra 2 zijn de nieuwste en de beste Apple Watch-modellen die je kunt kopen. Allebei zijn ze op dit moment afgeprijsd. De Ultra is een exclusieve variant, die nog groter is (een horlogekast van 49 mm) en een titanium behuizing, luxe bandje en speciale actieknop heeft.

iPad

iPad 2022

In 2023 verschenen er geen nieuwe iPads, dus de modellen uit 2022 zijn de nieuwste tablets van Apple. De instap-iPad, iPad Air en iPad Pro zijn nu allemaal in prijs verlaagd.

MacBook

MacBook Air 2023 review

De MacBook Air is de populairste laptop van Apple. Voor de gemiddelde gebruiker is hij meer dan krachtig genoeg, terwijl hij een chique uitstraling heeft, met een goede prijs.

Zowel de MacBook Air 2022 als de MacBook Air 2023 zijn afgeprijsd. Het belangrijkste verschil tussen de MacBooks is het formaat: de versie uit 2022 heeft een 13,6-inch scherm en de MacBook Air 2023 is een soort MacBook Air Plus. Hij is vrijwel hetzelfde als zijn voorganger, maar dan in een maatje groter: 15 inch.

Black Friday

Dit zijn de beste Apple-deals die je kunt vinden bij Coolblue tijdens de Black Friday-week. Heb je een product op het oog? Wees er dan snel bij, want Coolblue spreekt van op is op. Op de pagina Coolblue Apple deals vind je een overzicht met alle Apple-aanbiedingen.