Terug naar CES 2021: de leukste gadgets voor Apple-liefhebbers
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

CES 2021: de leukste gadgets voor Apple-liefhebbers

Door Koen van Ekeren12 januari 2021 12:103 min. leestijd0

’s Werelds grootste techbeurs Consumer Electronics Show (CES) is in volle gang! Tijdens het evenement laten technologiebedrijven hun nieuwste producten zien. En ook tijdens CES 2021 zijn er weer heel wat leuke hebbedingetjes te spotten voor de Apple-liefhebber.

CES 2021

Normaal gesproken lopen zo’n 200.000 tech-liefhebbers de beursvloer van Las Vegas plat. Dit jaar vindt CES echter virtueel plaats, van 11 tot 14 januari. We zetten de interessantste aankondigingen op een rij.

Satechi Dock5

Satechi Dock 5

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

• Blijf altijd verbonden, ook zonder iPhone!
• Alleen mogelijk met een mobiel abonnement van T-Mobile

Wij vinden een trio al heel wat, maar bij Satechi zijn ze nog ruimdenkerder. De accesoiresmaker kondigde tijdens CES 2021 een draadloze oplader aan waarmee je vijf apparaten op het bedje legt.

Satechi zegt dat de Dock5 ETL- en CE-gecertificeerd is, met bescherming tegen de hitte. En dat is maar goed ook, want met twee iPads, twee iPhones en AirPods zullen de temperaturen flink oplopen.

Draadloze CarPlay-ontvanger

CarPlay Pioneer

CarPlay is geweldig! Jouw auto heeft het niet? Koop er een! Nee, we bedoelen geen nieuwe auto, maar deze nieuwe in-dash receiver van Pioneer. Het 6,8-inch touchscreen draagt de onmogelijke naam DMH-WC5700NEX en pioniert door zijn modulaire ontwerp.

Het touchscreen is namelijk fysiek te scheiden van het chassis, waarin onder meer de CPU zit. Hierdoor zijn veel meer auto’s te upgraden met CarPlay – ook als er weinig dashboardruimte is.

PopSockets met MagSafe

Popsocket MagSafe

De nieuwste PopSocket geeft je grip op je (digitale) leven. Het accessoire omarmt de nieuwe MagSafe-techniek van de iPhone 12, waardoor je de populaire PopSocket niet al lijmend, maar magnetisch aan je belangrijkste bezit bevestigt. Het resultaat is een stevig handvat, zodat je iPhone veel makkelijker vast te houden is.

LGD OLED UltraFine monitor

LG monitor met oled

Alle iPhones hebben tegenwoordig een oled-scherm. De betere televisies ook. Maar middelgrote schermen zoals monitoren? Die bleven hangen bij lcd.

Met de UltraFine monitor brengt LG de schermtechniek eindelijk naar de monitor. Het oled zorgt voor hoge contrasten en veel betere zwartwaarden. Zwart is dan écht zwart. Het display meet 31,5-inch, heeft een 4K-resolutie en biedt 99% dekking aan de DCI-P3 en Adobe RGB-kleurruimte. De prijs is nog niet bekend, maar die bezorgen misschien ook het zwart voor de ogen.

SoundForm Freedom CES 2021

Soundform freedom

Belkin heeft nieuwe draadloze draadloze oordopjes aangekondigd. Dat is op zich niet zo bijzonder; bijna elke tech-fabrikant heeft inmiddels wel een setje in zijn virtuele etalage liggen.

Wat de SoundForm Freedom opvallend maakt, is dat de oordopjes kunnen worden geïntegreerd in Apple’s Zoek mijn-app. Hierdoor behoren de dopjes tot de eerste accessoires van derden die verbinding maken met het netwerk van Apple. Naar verwachting zijn de oortjes – die wel érg op de AirPods lijken – rond april 2021 verkrijgbaar. De kleuropties zijn zwart en wit; de prijs is nog niet bekend.

Sony 8K led-tv Z9J

Sony 8K tv Z9J

Hoe groter de tv, hoe verder weg je moet zitten om comfortabel te kijken. Met deze 8K lcd-tv van Sony zit je dan misschien wel tegen het achterste hoekje van je achtertuin, want het majestueuze beeld meet 85 inch.

De televisie heeft ondersteuning voor AirPlay-2. Dit betekent dat je video’s, muziek en foto’s naar de tv streamt, zonder dat je daar een Chromecast of Apple TV voor nodig hebt. HomeKit-ondersteuning is er ook. Zo bedien je je slimme apparaten vanuit je televisie. Of schreeuw je vanuit de tuin tegen Siri dat het geluid harder moet.

De nieuwe iPhone 14: Krijg nu tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12

De nieuwe iPhone 14: Krijg nu tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12

• Én tot €10 korting per maand!
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar