Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
nieuws

CANAL+: nieuwe streamingdienst met televisie, films én sport

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
Canal+

Het aanbod aan streamingdiensten is al overweldigend, maar met CANAL+ krijgt Nederland er een interessante speler bij. Deze dienst onderscheidt zich van de rest met een alles-in-één oplossing, waarbij je televisie, sport, films en series in één abonnement hebt.

Eén abonnement voor al je entertainment

CANAL+ is nu zeker interessant voor iedereen die geïnteresseerd is in films en series. Mocht je liever één abonnement voor al je entertainment afsluiten dan heeft Canal Digitaal een breder aanbod:

  • Alle films en series van CANAL+, inclusief Originals en internationale producties.
  • Meer dan 75 tv-zenders. Je kunt live kijken en on demand.
  • ESPN Compleet voor Eredivisie-voetbal. Je krijgt toegang tot alle vier de ESPN-kanalen.

Voor 14,95 euro per maand heb je daarmee al je entertainment bij elkaar. Heb je al een abonnement op Canal Digitaal? De app van Canal Digitaal zal binnenkort worden omgedoopt tot CANAL+. Daarmee brengt CANAL+ sport, live-tv, films en series samen op één plek.

Films en Series

Je kunt al kijken naar de films en series van CANAL+. Het aanbod omvat originals en internationale producties van de CANAL+ Group, maar ook titels van samenwerkingspartners zoals Viaplay, Fremantle, NPO, Lionsgate en Lumière.

Het aanbod is gevarieerd, met genres als drama, komedie, thriller, crime en horror. De nadruk ligt op Europese producties. Voor liefhebbers van internationale blockbusters zijn er films zoals The Wolf of Wall Street en het koninklijke drama The King’s Speech. Nederlandse producties zijn ook aanwezig, zoals de spannende oorlogsthriller Zwartboek en het historische spektakel De Hel van 63.

Ook voor de jonge kijker is er genoeg te zien. Onder anderen Dummie de Mummie, Abeltje, Dolfje Weerwolfje en Minoes zijn via CANAL+ te bekijken. Op deze pagina van CANAL+ bekijk je het volledige aanbod.

Zeker even checken: CANAL+ Action

CANAL+ biedt ook een kanaal waarop 24 uur per dag actiefilms worden uitgezonden, het Canal+ Action-kanaal. Je moet dan dus wel klaarzitten op het tijdstip dat ze beginnen. Hierbij enkele titels die we kunnen aanraden:

  • Negotiator (Iedere zaterdag om 20:30 op CANAL+ Action)
  • Furia (Dag en tijd nog niet bekend)
  • The Brigade (Iedere vrijdag om 20.30 op CANAL+ Action)
  • Bad Cop (Iedere zaterdag om 21:30 op CANAL+ Action)

Prijs CANAL+

Vergeleken met andere streamingdiensten is CANAL+ toegankelijk geprijsd. Je kunt de streamingdienst een week lang gratis uitproberen. Daarna kost het abonnement 4,99 euro per maand. Je kunt ook een abonnement nemen voor 49,90 euro per jaar. Streamen kan op maximaal twee apparaten tegelijk.

De app van CANAL+ is te vinden op de App Store en de Google Play Store. Klanten van Ziggo kunnen een abonnement afsluiten via het TV & Streaming-platform.