Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Apple lanceert Black Unity Apple Watch-bandje (en meer)

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Black unity bandje

Apple heeft gisteren een nieuwe Black Unity Collection uitgebracht. Met een nieuw Apple Watch-horlogebandje, een bijpassende wijzerplaat en wallpapers voor je iPhone en iPad.

Lees verder na de advertentie

Altijd op de hoogte blijven van nieuwe Apple-producten? Meld je aan voor de nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Unity Bloom Watch-bandje

Jaarlijks voegt Apple een nieuw bandje toe aan de Black Unity-collectie en dit jaar is dat het Unity Bloom Watch-bandje – inmiddels al het vierde bandje in de collectie. En dit keer is het letterlijk een heel fleurig exemplaar: er staan bloemen op, die eruitzien alsof ze uit papier geknipt zijn. Natuurlijk in de opvallende kleuren van de pan-Afrikaanse vlag.

kooptip

De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!
De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

Volgens Apple staat het nieuwe ontwerp voor pan-Afrikanisme en symboliseert het de harmonie van meerdere generaties die samenwerken om onrecht aan te pakken en maatschappelijke ongelijkheid te doorbreken. Het Black Unity sportbandje kost € 49 en is vanaf nu te bestellen bij Apple en in de Apple Store-app. Vanaf 23 januari vind je hem ook bij sommige Apple Stores.

Bijpassende wijzerplaten en wallpapers

Bij het nieuwe horlogebandje hoort natuurlijk ook een nieuwe wijzerplaat. Er zijn verschillende varianten: kies voor één grote bloem of ga voor een boeket in meerdere kleuren. Iedere keer als je je pols optilt, zal de wijzerplaat een beetje veranderen.

Ten slotte zijn er ook nog nieuwe Unity Bloom-wallpapers voor de iPhone en iPad, ook helemaal in dezelfde stijl, met bloemen die worden ingekleurd als je het scherm activeert. Ook deze wallpapers zijn beschikbaar in verschillende kleurstellingen.

Volgende week beschikbaar

De wijzerplaat en de wallpapers zijn voor iedereen gratis beschikbaar en wel vanaf volgende week. Dan verschijnt namelijk iOS 17.3 voor de iPhone en watchOS 10.3 voor de Apple Watch – dit zijn overigens de eerste Apple-updates van het jaar.