Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 153Maak je huis écht slim met HomeKit 🏠
Cover van
nieuws Audio

Black Friday Teufel: de beste deals – én een kortingscode (adv)

Auteur: iCreate
0 reacties
Teufel Black Friday Deals


Lees verder na de advertentie

Tijdens Black Friday strooien veel webshops met hoge kortingen. Dat geldt ook voor het Duitse audiomerk Teufel: dat viert Black Friday met kortingen tot meer dan 40 procent. Speciaal voor lezers van iCreate is er ook nog een kortingscode voor nóg meer korting.

Direct naar de Teufel-deals

Black Friday Teufel: de tofste deals

Black Friday is van oorsprong een Amerikaans fenomeen. Op de vrijdag na Thanksgiving houden de winkels daar grote opruiming: dan slaat iedereen zijn slag voor de feestdagen in december. Het prijzencircus is inmiddels ook een traditie in Europa. Teufel heeft voor Black Friday allerlei ‘Black Deals’. Welke Teufel-producten er in de aanbieding zijn? Heel veel! Wij laten je een aantal van onze favorieten zien. En we geven je ten slotte nog een code voor korting op korting!

Teufel Radio 3Sixty

Teufel Radio 3sixty 2020

Oh nostalgie! Op het oog is de Teufel Radio 3Sixty een ouderwetse radio – maar vergis je niet, hij heeft alle toeters en bellen die je als moderne muziekluisteraar nodig hebt. Kies uit meer dan duizend radiozender via DAB+, bijvoorbeeld. Of beluister je favoriete muziekstreamingdienst. Van € 349,99 voor € 289,99 tijdens Black Friday.

Ultima 40 Active


kooptip


De iPhone 15: nu extra scherp geprijsd!


De iPhone 15: nu extra scherp geprijsd!

• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Teufel Ultima 40 Active

Muziek en filmsound ineen? Kijk dan eens naar de Ultima 40 Active! Dit is een alles-in-één towerspeaker. Dt versterker is ingebouwd, dus daarmee bespaar je ruimte in je woonkamer. Tijdens Black Friday kost de set € 799 in plaats van € 899.

Een goede koptelefoon

Je kunt niet zonder een goede koptelefoon of oortjes, en Teufel heeft er verschillende in de aanbieding. De Real Blue NC (noise cancelling) heb je nu voor € 129 in plaats van € 199. De Move BT kost nu € 49,99 in plaats van € 119,99. Ook een aanrader: de Supreme On. Voor € 99,99 is-ie de jouwe – normaal is dat € 149,99.

Er zijn nog veel meer Teufel Black Friday aanbiedingen. Wil je weten wat Teufel nog meer voor deals heeft? Blader dan rustig door het complete aanbod

Naar de Teufel-deals

Niet vergeten: de kortingscode

De aanbiedingen zijn op zich al tof, maar speciaal voor jou als iCreate-lezer hebben we nog een kortingscode. Hiermee krijg je vijf procent extra korting, ook op producten die al in de aanbieding zijn. Gebruik de volgende kortingscode – deze vul je tijdens het betaalproces in bij ‘Voucher inwisselen’.

PVP-K58-VV8

Deze korting geldt voor álle producten, met uitzondering van merchandise en cadeaubonnen.