Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

De leukste Black Friday iPhone-deals!

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iPhone 11


Lees verder na de advertentie

Het onderstaande artikel gaat over een eerdere editie van Black Friday. Lees voor de meest actuele stand van zaken ons artikel over Black Friday 2020.


Vandaag is het Black Friday. Was je al een tijd van plan om een nieuwe iPhone te kopen? Dan is dit het moment om toe te slaan, want het prijzenfestijn is nu in volle gang. Wat zijn de mooiste Black Friday iPhone-deals? We zijn voor je op zoek gegaan.

Black Friday iPhone-deals 2019

Bij Apple zelf hoef je niet te zijn voor stuntprijzen. Apple heeft een vierdaags shopping-event dat nog tot en met maandag loopt en waarbij je Apple Store-cadeaubonnen krijgt bij aankoop van bepaalde producten. Zo krijg je bij een iPhone 8 of iPhone XR een cadeaubon van vijftig euro – andere iPhones doen niet eens mee! Lees ook ons artikel Apple onthult Black Friday deals.

Voor echte iPhone-aanbiedingen moet je dus elders zijn. Hieronder een lijstje met leuke iPhone-kortingen tijdens Black Friday:

  • iPhone 8 256 GB: van € 809 voor € 649 bij Coolblue
  • iPhone 8 64 GB: van € 539 voor € 484 bij Telefoonwereld
  • iPhone XR 64 GB: van € 709 voor € 628 bij Telefoonwereld
  • iPhone 11 64 GB: van € 809 voor € 771 bij Amazon
  • iPhone 11 Pro 64 GB: van € 1159 voor € 1109 bij ti-84shop
  • iPhone 11 Pro Max 64 GB: van € 1259 voor 1202,99 bij Amazon


kooptip

Houd er wel rekening mee dat online winkels de prijzen in de loop van de dag nog kunnen aanpassen. Controleer dus zeker nog even de prijs voordat je iets in je virtuele winkelmandje gooit!

Ben je een scherpere actie tegengekomen? Laat het ons in de reacties weten, we vullen dit lijstje graag aan.

Deze winkels doen ook mee

Hieronder vind je een lijst met webshops die korting geven op producten die voor Apple-liefhebbers interessant kunnen zijn. Niet per se iPhones of Macs, maar bijvoorbeeld accessoires of gadgets. We zouden zeggen: kijk er eens rond.