Terug naar Black Friday Apple: de beste deals op een rij
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Black Friday Apple: de beste deals op een rij

Door Laura Grootaarts22 november 2021 14:053 min. leestijd0

Het kan je niet ontgaan zijn: Black Friday komt eraan! Vrijdag 26 november is het zover, maar heel veel (web)winkels stunten deze hele week met de prijzen. Ben je op zoek naar een setje AirPods om cadeau te doen tijdens de decembermaand? Of is je oude iPhone inmiddels aan vervanging toe? Dan is Black Friday hét moment om toe te slaan. Dit is waar je zijn moet voor interessante Black Friday Apple-deals!

Black Friday Apple deals

Black Friday Apple

Black Friday is over komen waaien uit de Verenigde Staten. De dag na Thanksgiving zijn er extreme kortingen en doen mensen massaal hun inkopen. Maar inmiddels is Black Friday-shoppen ook een traditie in Nederland. De timing is natuurlijk briljant, zo pal voor de feestdagen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Doet Apple aan Black Friday? Ja! Apple heeft voor verderop deze week een vierdaags shoppingevent aangekondigd. Maar … wachten is niet nodig: de beste Black Friday-deals vind je namelijk niet bij Apple, maar bij andere webshops. Wij zetten een aantal mooie aanbiedingen voor Apple-liefhebbers op een rij.

Let op: deze week kunnen de prijzen fluctueren. Dus check de prijs nog eens dubbel als je iets in je digitale winkelmandje gooit. Zelf een leuke actie gespot? Laat het hieronder weten bij de reacties!

In dit rijtje is met name de MacBook Air zeer interessant. Het is de beste MacBook Air van dit moment, compleet met Apple’s M1-processor. De meeste consumenten kunnen hiermee jaren vooruit en hij is nu honderden euro’s goedkoper. Ook de AirPods 2019 hebben nu een leuke prijs – er zijn inmiddels nieuwe verschenen, maar deze tweede generatie heeft hiermee een uitstekende prijs-kwaliteit-verhouding.

Welke winkels doen mee aan Apple Black Friday?

Voor Apple-fans is het deze week ook de moeite waard om eens rond te neuzen bij de volgende webwinkels. Of je nu Apple-producten of accessoires van andere merken zoekt, de onderstaande websites vormen een goed startpunt voor je koopjesjacht!

Ook Black Friday bij iCreate

Ook bij iCreate doen we natuurlijk mee aan Black Friday. Een abonnement op het leukste Apple-blad van Nederland kost je nu slechts 15 euro! Neem een kijkje in onze webshop voor alle deals.

iCreate actie

 

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar