Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Black Friday: Apple organiseert event met speciale aanbiedingen

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
Apple Store


Lees verder na de advertentie

Apple deelt dit jaar mee met Black Friday 2018! Aanstaande vrijdag begint het bedrijf met een vierdaagse shopping-event en zijn er tot 26 november ‘speciale aanbiedingen’, zo valt te lezen op de website van Apple.

Black Friday Apple 2018

Black Friday Apple 2018

Wat we straks voor Apple-aanbiedingen kunnen verwachten, is nog niet duidelijk. Wel lijkt Apple het dit jaar grootser aan te pakken dan anders. In voorgaande jaren deelde Apple nauwelijks mee in het prijzencircus. Vorig jaar was er wel een ééndaags shopping-event, maar die dag ontving je een cadeaukaart als je een iPhone, iPad, Mac of Apple Watch kocht. Niet echt spectaculair dus.

Mogelijk komt Apple dit jaar tijdens Black Friday met verschillende kortingen, al hoef je niet te rekenen op stuntprijzen. Het kan goed zijn dat je betere deals vindt bij andere winkels, zoals MediaMarkt, Coolblue of Bol.com.


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Waar je als Apple-liefhebber nog meer terecht kunt voor koopjes, lees je in het artikel Black Friday 2018: waar moet je zijn voor (Apple) producten?.

Euro-actie

Op de aanbiedingen van Black Friday Apple 2018 moet je nog een paar dagen wachten, maar dat hoeft niet bij onze speciale Euro-actie! Voor slechts 30 euro heb je al een jaarabonnement op iCreate. Superleuk om te vragen voor Sinterklaas, en je kunt het natuurlijk ook een andere Apple-liefhebber cadeau geven.

iCreate Euro-actie