Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
nieuws

Black Friday 2018: waar moet je zijn voor (Apple) producten?

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Apple producten


Lees verder na de advertentie

Eind deze week is het zover: Black Friday 2018. Het prijzencircus is komen overwaaien uit de Verenigde Staten en krijgt nu ook voet aan de grond in Nederland. Wil je voordat de dure decembermaand losbarst profiteren van fijne kortingen? Dan is vrijdag 23 november de ideale dag voor het scoren van de beste koopjes – hoewel sommige shops zelfs nu al stunten met de prijzen. Waar kun je als Apple-liefhebber het best terecht voor aanbiedingen, koopjes en kortingen?

Apple Black Friday 2018

Op dit moment is het nog niet duidelijk of Apple Black Friday 2018 zelf aangrijpt om kortingen te geven. Ze doen niet ieder jaar mee. Vorig jaar was Apple van de partij met een ééndaags shopping-evenement, maar eerlijk is eerlijk: dat viel toen een beetje tegen. Bij de aanschaf van bijvoorbeeld een iPhone, iPad of Mac ontving je een cadeaukaart – er was dus geen sprake van directe kortingen. Mocht Apple dit jaar meedoen aan Black Friday, dan lees je dat op onze website. Was je sowieso al van plan om iets bij Apple te kopen, dan adviseren we je toch om enkele dagen te wachten. Zelfs een cadeaukaart is toch mooi meegenomen, vorig jaar begonnen ze bij 25 euro.

Update: Ook bij Apple kun je dit jaar terecht voor Black Friday-aanbiedingen! Vanaf vrijdag begint het bedrijf een vierdaagse event met speciale aanbiedingen.

Kortingen bij andere webshops

Gelukkig zijn er genoeg andere webshops die Apple-producten en aanverwante gadgets en hardware verkopen en die zeker meedoen aan Black Friday. De volgende webwinkels geven nu al Black Friday korting, of gaan dat doen:


kooptip

Mocht je toch op koopjes- of cadeautjes-jacht zijn: kijk dan voor een supervoordelig abonnement op iCreate ook eens naar de Euro-actie in onze webshop.

iCreate Euro-actie

Heb jij een interessante Black Friday-aanbieding gevonden? Laat het hieronder weten in een reactie!