Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Bescherm je iPad met een stevig hoesje

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iPad Pro hoes


Lees verder na de advertentie

Heb je de 13e maand of de eindejaarsbonus al binnen en ga je er een iPad van kopen? Of weet je nu al zeker dat er straks een iPad onder de kerstboom ligt? Denk dan ook eens aan een goed hoesje om je tablet mee te beschermen. Want een iPad is een mooi en duur apparaat en een kras op de rug of een barst in het scherm is echt eeuwig zonde. Met een hoesje kun je dit soort ellende voorkomen. Wij hebben daarom drie hoesjes voor je op een rij gezet, doe er je voordeel mee!

iPad Pro

De iPad is de grootste iPad die momenteel verkrijgbaar is, en op een gegeven moment wordt hij wat zwaar. Gelukkig is er een iPad Pro hoes die je met een beetje origamiën omtovert in een handige standaard die je in drie verschillende hoeken kunt plaatsen. Zo’n hoes is ook handig als je uren achter elkaar naar Netflix wilt kijken. De hoes biedt bovendien optimale bescherming als je je iPad Pro ergens meer naartoe wilt nemen. Hij is te verkrijgen met diverse vrolijke printjes.

iPad mini

iPad mini hoes

Als je binnenkort Apple’s kleinste tablet koopt of krijgt, heb je er natuurlijk een iPad mini hoes bij nodig. De meest praktische optie is volgens ons een zogeheten Smart Cover. Die krijg je in verschillende kleuren en hij beschermt het display van je iOS-apparaat. Het beste is echter dat je iPad mini automatisch ontgrendeld wordt wanneer je de Smart Cover opent, en automatisch weer vergrendeld als je hem dichtklapt. Een Smart Cover is de handigste manier om je iPad mini te beschermen.

iPad Air 2

iPad Air 2 hoes

De iPad Air 2 werd misschien al een tijdje niet meer vernieuwd, maar het blijft een uitstekende keuze als je een tablet voor zo’n beetje alle verschillende taken wilt hebben. Maar ook deze wil je beschermen met een iPad Air 2 hoes. Er zijn heel veel verschillende opties, maar bijzonder handig is een hoesje met toetsenbord. Daarin is een bluetooth keyboard verwerkt, waardoor je dus gemakkelijk een brief in Pages typt of een PowerPoint-presentatie in elkaar zet. Perfect voor een tablet waarmee je alles wilt kunnen doen.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt