Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Apple onthult Beats Pill 2024: de perfecte speaker voor de zomer

Auteur: Ward Edema
0 reacties
Beats Pill 2024

Apple heeft de Beats Pill 2024 onthuld, en de draadloze speaker heeft heel wat upgrades gekregen ten opzichte van zijn voorganger. Dit is er allemaal nieuw.

Lees verder na de advertentie

Beats Pill 2024

We hebben er negen jaar op moeten wachten, maar eindelijk heeft Apple een nieuwe Beats Pill 2024 onthuld. Net als zijn voorganger uit 2015 is het een stijlvolle en compacte draadloze speaker met ingebouwde accu. Maar qua specificaties is er heel wat veranderd – sterker nog, hij is van top tot teen vernieuwd.

Blijf op de hoogte van het laatste Apple-nieuws:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

kooptip

De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!
De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

De belangrijkste verbeteringen zitten hem in het geluid. Hij heeft een grotere woofer gekregen die een veel dieper en voller geluid moet geven, en ook bij hoge volumes geen vervormingen geeft. Ook de tweeter is vernieuwd, en biedt helderdere hoge- en middentonen.

Waterdicht design

Naast de speakers is ook de rest van het design onder handen genomen. Zo is de Beats Pill 2024 water- en stofbestendig (IP67) zodat hij helemaal klaar is voor je stranddagjes, en is hij 20º naar boven gekanteld zodat het geluid meer op je oren gericht is als je hem neerzet. Ook zijn de achter- en onderkant nu van zacht siliconen materiaal, en is het gewicht afgenomen naar 680 gram (voorheen 745 gram).

Beats Pill 2024

In de Beats Pill 2024 zit een forse accu, die de speaker tot 24 uur z’n ding kunnen laten doen. Opladen doe je met een usb-c-poortje aan de achterkant, waarmee je ook je iPhone kunt opladen, of audio via de kabel kunt versturen. Ook tof: heb je twee Beats Pills, dan kun je ze aan elkaar koppelen voor stereogeluid.

Beats Pill 2024 prijs en release date

De Beats Pill 2024 ligt later deze zomer in de winkels voor € 169,95, onder andere bij de Online Apple Store. Hij is er in het matzwart, vuurrood en (tweetonig) bruisend goud. Hij wordt geleverd met een draagkoord in de bijbehorende kleur en een usb-c-naar-usb-c-kabel.

Beats Pill

Wil je niet wachten totdat de Beats Pill 2024 in de winkels ligt? Dan kun je ook een blik werpen op de Soundcore Motion X600, met een soortgelijk waterdicht design. Lees hier onze Soundcore Motion X600 review.