Terug naar Doe mee aan de Asus ProArtist Awards en win geniale prijzen
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Doe mee aan de Asus ProArtist Awards en win geniale prijzen

Door Sven Lamers19 april 2023 11:252 min. leestijd0

Wil je kans maken op coole prijzen zoals een ProArt Studio 16 OLED van ASUS? Doe dan mee aan de ProArtist-designcompetitie! Wij leggen uit hoe het werkt.

ProArtist-designcompetitie van Asus

Een Mac is perfect om er creatief mee bezig te zijn. Of je nou foto’s bewerkt, een film monteert of animaties maakt – de Mac maakt dat met zijn hardware en creatieve apps best gemakkelijk. In de Windows-wereld zijn de Asus ProArt-laptops de creatieve tegenhanger van de Mac. En daarom heeft Asus de ProArtist-designcompetitie in het leven geroepen.

Pre-order de iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

Pre-order de iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

• En zonder aansluitkosten t.w.v. €25
• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Doe mee aan de competitie

Tot 15 juli heb je tijd om je creaties in de categorieën ‘Fotografie & Grafisch ontwerp’, ‘Film’ en ‘Animatie’ in te sturen. Alles mag, als het maar past bij het motto: ‘Seeing an Incredible Future’. Best breed dus. En uiteraard zijn ook alle Mac-gebruikers welkom om mee te doen.

Coole prijzen van Asus

Naast roem en eer voor de winnaars van de ASUS ProArtist Awards 2023 – die op 5 augustus bekend worden gemaakt – maak je kans op een aantal supercoole prijzen. Wat dacht je van een ProArt Studiobook 16 OLED en een ProArt Display? Een gloednieuwe en enorm krachtige laptop voor het creatieve werk, en een bijbehorende monitor met perfecte kleurweergave.

Asus ProArt Studiobook review

Zo worden de winnaars gekozen

De ProArtist Awards 2023 organiseert Asus in samenwerking met pioniers uit de creatieve industrie: Pantone en Calibrite. Om deze samenwerking te vieren kun je dit jaar voor het eerst een Pantone Special Award winnen. Deze prijs richt zich op creatief kleurgebruik en de manier waarop kleuren bijdragen aan het vertellen van een sterk verhaal.

Een internationaal panel beoordeelt de inzendingen. Het bestaat uit verschillende experts en content creators, professionals uit de creatieve industrie, vertegenwoordigers van Pantone en experts van Asus. Uiteindelijk beslissen zij per categorie wie de winnaar is, wie de tweede plek bemachtigt en wie de Pantone Special Award wint.

Doe mee aan de competitie

Pre-order de iPhone 15: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

Pre-order de iPhone 15: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• Tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €25!

Door Sven Lamers

Brand Manager iCreate. Onthult alle technische Apple-geheimen, maar vindt het net zo leuk om films en foto's te bewerken.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar