Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Ontgrendel je creativiteit met ASUS ProArt en krijg tot 200 euro terug

Auteur: iCreate
0 reacties

Breng je artistieke visie tot leven en haal meer uit je projecten met de exclusieve ProArt Cashback Promotie. Hierbij ontvang je tot 200 euro terug na je aankoop.

ASUS ProArt

Voor de creatieve Mac-gebruiker is de kwaliteit­­­ van een beeldscherm enorm belangrijk. Of je nu bezig bent met het bewerken van foto’s of video’s: de scherpte van het beeld en de kleurgetrouwheid­­­ zijn essentieel. ASUS ProArt Displays­­­ sluiten naadloos aan op de specifieke behoeften­­­ van Apple-liefhebbers en creatieve professionals,­­­ door een ongeëvenaarde kleurechtheid te bieden die van essentieel belang is in creatieve workflows. 

Alle ProArt-monitoren zijn gekalibreerd in de fabriek, om een levendige en nauwkeurige kleurweergave­­­ te garanderen. Hierdoor zijn ze een perfecte match voor populaire software, zoals Adobe Photoshop en Final Cut Pro. Deze lente introduceert ASUS zelfs een cashback-promotie, waardoor je voor minder geld kunt profiteren van hoogwaardige displays die je creatieve projecten naar een hoger plan tillen.

ProArt Cashback Promotie

Creatieve professionals kunnen tussen 9 april en 21 mei­­ genieten van tot 200 euro cashback bij aankoop van een ProArt-monitor bij deelnemende verkooppunten.­­­ Dit is een uitgelezen kans om je Apple-setup te verrijken met een monitor die niet alleen voldoet aan je creatieve behoeften, maar deze zelfs overstijgt.

ProArt Display PA279CRV

Voor Apple-gebruikers die hun setup wat meer veelzijdigheid willen geven, is de ASUS ProArt Display­­­ PA279CRV een uitstekende keuze. Deze 27-inch 4K-monitor,­­­ die perfect past bij een Mac, levert een hoge resolutie, scherp beeld en mooie levendige kleuren­­ – ideaal voor creatieve professionals. 

Met een eenvoudige­­­ en nette setup via de usb-c-aansluiting, die zowel beeld als stroomvoorziening met slechts één kabel regelt, biedt de PA279CRV naadloze integratie.­­­ Daarnaast maakt de mogelijkheid tot VESA-montage het kiezen van de perfecte positie en ergonomie eenvoudig, terwijl het strakke ontwerp mooi aansluit bij de moderne Macs van tegenwoordig.

Nog meer voordelen van ASUS

Naast de cashback-promotie zijn er nog meer voordelen­­­ die je krijgt bij aankoop van een nieuw ProArt-product.

  • Adobe Creative Cloud: Je krijgt drie maanden gratis toegang tot Adobe Creative Cloud bij aankoop­­ van een ProArt-monitor. Zo maak je gebruik van toonaangevende­­­ creatieve applicaties die perfect zijn geoptimaliseerd voor macOS, zoals Photoshop­­­ en Illustrator.
  • 5 jaar garantie: Met de verlengde garantie van vijf jaar (na registratie) weet je zeker dat je kunt vertrouwen­­­ op de duurzaamheid en betrouwbaarheid van de ProArt-serie, wat zorgt voor een zorgeloze ervaring voor Apple-gebruikers.

Zo werkt het

Deelnemen aan de cashback-promotie is eenvoudig: ga naar de actiepagina voor alle informatie. Deze promotie is ontworpen om jou te voorzien van de beste tools voor je creatieve uitdagingen. Woon je in België? Dan moet je op de Belgische actiepagina zijn.