Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van
nieuws Woning

Aqara Ceiling Light T1M: deze slimme plafonnière kent een geniaal trucje!

Auteur: iCreate
0 reacties
Aqara Ceiling Light T1M

Aqara heeft een nieuwe slimme lamp gelanceerd: de Aqara Ceiling Light T1M. De naam zegt het al, het gaat om een plafondlamp. Hij bestaat uit een plafonnière met daaromheen een kleurrijke ring. En dat is niet alleen maar mooi, maar ook bijzonder praktisch. Wat is er nu zo slim aan deze lamp?

Lees verder na de advertentie

Aqara Ceiling Light T1M: voor iedere sfeer

De lamp die de hoofdverlichting vormt, kan heel warm tot heel koel wit licht verspreiden, maar ondersteunt daarnaast ook 16 miljoen kleuren. Daaromheen zit een kleurrijke RGB-ring die ook nog allerlei tinten en kleurverloopjes kan laten zien. Je kunt het middelste gedeelte van de lamp en ring eromheen los van elkaar aansturen via je telefoon. Dat maakt hem sowieso al geschikt voor ieder sfeertje en voor iedere gelegenheid. Maar de lamp is niet alleen esthetisch verantwoord, maar ook nog lekker slim.

Slimme ring rondom de lamp

kooptip

De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!
De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

De zelfstandig functionerende RGB-ring opent direct een wereld aan automatiseringsmogelijkheden. Stel je voor: de lamp die op subtiele wijze van kleur verandert zodra er iemand aanbelt. Of die begint te knipperen wanneer je beveiligingssysteem een signaal afgeeft. Je zou er misschien niet meteen aan denken, maar deze toevoeging is ook voor slechthorenden van onschatbare waarde. De visuele signalen van deze lamp brengen een extra laag van comfort en veiligheid in het smart home. Zo wordt je woning niet alleen slimmer, maar ook een stukje inclusiever.

Geschikt voor Apple HomeKit en meer

De lamp ondersteunt Apple HomeKit, zodat je hem heel eenvoudig aanstuurt vanaf je iPhone. Maar hij is ook geschikt voor Amazon Alexa en Google Home. Natuurlijk werkt hij ook naadloos samen met andere slimme producten van Aqara, zoals de Aqara Presence Sensor FP2. Dit is een aanwezigheidssensor, en die kan ervoor zorgen dat de lamp automatisch uitschakelt als er niemand in de ruimte aanwezig is.

Aqara Ceiling Light T1M kopen?

Aqara Ceiling Light T1M

De Aqara Ceiling Light T1M is vanaf 29 februari verkrijgbaar in de Benelux. Check de website van Aqara voor een verkooppunt bij jou in de buurt. De lamp heeft naar verwachting 50 duizend branduren en is geschikt voor ruimtes van 5 tot 20 vierkante meter. Hij kost 149 euro. Bij Alternate is hij al online te bestellen.