Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Apple Watch-wijzerplaten: onze 10 favorieten!

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Apple Watch wijzerplaten


Lees verder na de advertentie

Zou je stiekem iedere dag een ander horloge willen dragen? Dan is het misschien maar goed dat je een liefhebber bent van de Apple Watch in plaats van de Rolex. Met de Apple Watch kan het. Er zijn bijna veertig wijzerplaten om uit te kiezen. En al die wijzerplaten zijn op hun beurt ook weer aan te passen qua stijl, kleur en complicaties. Op deze pagina laten we zien wat onze tien favoriete Apple Watch wijzerplaten zijn – in willekeurige volgorde.

1. XL

XL

De wijzerplaat XL kennen we al een tijdje. Eerst liet die alleen de tijd zien, in chocoladeletters. Nieuw sinds watchOS 7 is dat je aan XL één grote complicatie kunt toevoegen. Kies voor meerdere kleuren of alles in één tint.

2. Foto’s

Foto's


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Steeds als je je pols optilt, verschijnt er een andere foto op de wijzerplaat. Op je iPhone bepaal je zelf de fotoselectie. Nieuw is de optie om een kleurenfilter toe te passen, zodat je Watch altijd matcht bij je kleding.

3. Infograaf

Infograaf

Zoek je een wijzerplaat waarmee je in één oogopslag zo veel mogelijk informatie ziet? Dan moet je deze hebben! Hij biedt ruimte aan maar liefst acht complicaties, en slaagt er toch in om overzichtelijk te blijven.

4. Zonnestand

Zonnestand

Zonnestand heeft het eerder al geschopt tot onze rubriek iCandy in ons Magazine, en dat is niet voor niets. De kleur weerspiegelt het huidige dagdeel en met een zwenkje aan de kroon volg je het verloop van de zonneboog.

5. Ademhaling

Ademhaling

Met deze wijzerplaat heb je altijd een ademhalingsoefening paraat: adem mee met het ritme dat de wijzerplaat weergeeft. Heb je geen innerlijke yogi? Deze wijzerplaat ziet er ook gewoon mooi uit.

6. Timelapse

Timelapse

Deze wijzerplaat laat een 24-uurs-timelapse zien van prachtige plekken overal ter wereld: van Parijs tot Shanghai. Overdag brandt de Eiffeltoren in de zon, ’s avonds heeft hij lichtjes. Hopelijk voegt Apple meer steden toe!

7. Strepen

Strepen

Deze heeft bij ons een streepje voor, omdat je zelf het aantal strepen en de kleuren ervan bepaalt. Worden het de kleuren van je favoriete voetbalclub? Die van je werk? Of nog iets heel anders?

8. Meridian

Meridian

Een kraakheldere zwarte of witte wijzerplaat die het complete scherm van de Apple Watch gebruikt en dan nog vier van je favoriete complicaties. Deze wijzerplaat kan niet heel veel duidelijker!

9. Memoji

Memoji

De animoji en memoji zijn inmiddels ook doorgedrongen tot de Apple Watch en trekken daar constant gekke bekken. Ondanks al die flauwekul is er ook nog ruimte voor twee handige complicaties.

10. Modulair compact

Modulair compact

Weer zo’n wijzerplaat waarop je veel informatie kwijt kunt. Naast het (analoge) klokje is er ruimte voor drie grote complicaties, waaronder eentje die bijna de helft van het scherm inneemt.

Wat is jouw favoriete wijzerplaat? Laat het hieronder weten bij de reacties!