Terug naar ‘Apple Watch Ultra 2 komt al in september uit’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Apple Watch Ultra 2 komt al in september uit’

Door Ward Edema26 juni 2023 09:022 min. leestijd0

De Apple Watch Ultra 2 komt volgens een nieuw gerucht al in september 2023 uit. Dit kun je verwachten van de meest luxe Watch tot nu toe.

Apple Watch Ultra 2

Apple Watch Ultra 2

Apple kondigde vorig jaar de Apple Watch Ultra aan, een extra robuuste en uitgebreide uitvoering van de Watch. Hij is gemaakt van titanium, is geschikt om mee te duiken, heeft een extra lange accuduur en zelfs een ingebouwde sirene voor noodgevallen. Ook heeft hij het grootste scherm in een Watch ooit.

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

• En zonder aansluitkosten t.w.v. €25
• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Hoewel hij nog maar negen maanden oud is, is de volgende Ultra alweer in zicht. Dat zegt Apple-analist Mark Gurman, die het zelden bij het verkeerde eind heeft. Tijdens de presentatie van de iPhone 15 in september wordt volgens hem namelijk ook de tweede generatie Apple Watch Ultra aangekondigd.

Dit kun je verwachten

De nieuwe Apple Watch Ultra 2 krijgt waarschijnlijk met name interne upgrades. De eerste generatie Ultra heeft een S8-chip, die in werkelijkheid niet sneller is dan de S6-chip uit 2020. De tweede generatie Apple Watch Ultra krijgt een Apple S9, die zo’n 20 tot 30 procent sneller wordt – een groot verschil dus.

Rvw_ultra_144

Ook komt mogelijk SOS-noodmelding via satelliet, een functie die Apple introduceerde met de iPhone 14, naar de Apple Watch Ultra. Hiermee kun je de hulpdiensten inschakelen via een satellietverbinding als je geen verbinding hebt met een telefoonmast.

Nieuwe kleuren en bandjes

Ook is de kans groot dat de Apple Watch Ultra 2 in meer dan één kleur beschikbaar komt, zoals Middernacht en Sterrenlicht. Ook zullen de bandjes ongetwijfeld een update krijgen, met nieuwe uitvoeringen die gericht zijn op andere extreme sporten dan klimmen, duiken en hardlopen.

Rvw_ultra_144

Hoe dan ook moeten we nog even geduld hebben tot we alles zeker weten: midden september verwachten we het Apple-event waarin de Apple Watch Ultra 2 wordt aangekondigd. Wil je tot die tijd op de hoogte blijven? Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: via 9to5Mac

 

De iPhone 15: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

De iPhone 15: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• Tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €25!

Door Ward Edema

Keek tijdens zijn basisschooltijd al naar de presentaties van Steve Jobs. Zweert bij macOS en iPadOS voor alles wat met beeld of muziek te maken heeft.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar