Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van

Je iPhone thuislaten en toch bereikbaar blijven – het kan eindelijk!

Auteur: Maurice Snijders
0 reacties
strand apple watch


Lees verder na de advertentie

Ga zorgeloos naar het strand met je Apple Watch Cellular (4G) en laat je iPhone veilig thuis.

Je kent het wel: je gaat een dagje naar het strand, maar eigenlijk durf je niet erg lang de zee in. Je iPhone ligt namelijk in een schoen, onder een strandlaken, met je rugzak er bovenop en je maakt je desondanks zorgen dat iemand hem op een onbewaakt moment weghaalt. Maar je iPhone thuis laten, is ook geen optie. Want je wil ook muziek luisteren als je weer lekker op het strand ligt op te drogen.

De oplossing voor dit dilemma vind je in de Apple Watch Cellular via het T-Mobile netwerk. Door het nieuwe T-Mobile Multisim gebruik je de Cellular-variant van de Watch nu ook in Nederland.

Streamen, betalen en bellen met je Apple Watch Cellular

Het grote voordeel wanneer je met de Apple Watch Cellular naar het strand gaat is dat er een eSIM in zit en dat betekent dat je een actieve mobiele verbinding hebt, zelfs wanneer je je iPhone thuis hebt gelaten. Daardoor kun je met je Apple Watch gewoon muziek streamen, contactloos betalen en zelfs bellen en berichten sturen. Dat zijn de belangrijkste dingen die normaal je normaal gesproken op het strand met je iPhone doet en die je nu zonder je iPhone kunt blijven doen. Je hoeft dus ook geen portemonnee meer op het strand achter te laten. Een hele geruststelling!

Waterdicht voor nog meer veiligheid


kooptip

Naast het feit dat je je geen zorgen meer hoeft te maken dat je iPhone of je portemonnee gestolen wordt, is het ook een veilig idee dat je Apple Watch 4G waterdicht is. Je kunt er dus gewoon de zee mee in! Alles van waarde wat je nodig hebt voor een dagje strand, zit om je pols. Je hoeft alleen maar een handdoek, een tas, en wat eten en drinken op het strand achter te laten, en toch ben je van praktisch alle iPhone-gemakken voorzien. Zo kun je eindelijk echt ontspannen op een luchtbed over de golven deinen!

Apple Watch Series 7 Cellular testen?

Wil jij de nieuwe Apple Watch Series 7 Cellular testen? Met T-Mobile hebben we een actie opgezet waarbij jij kans maakt om deze nieuwe Apple Watch uit te proberen. Lees er meer over op onze pagina Apple Watch Series 7 Cellular als eerste uitproberen? Dit is je kans.