Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 155Fris je iPhone op! 🫧
Cover van

Apple Watch Series 7 Edition raakt uitverkocht – dit betekent het

Auteur: Annemiek Lourensen
0 reacties
Apple Watch Series 7 Edition uitverkocht


Lees verder na de advertentie

Verschillende modellen van de speciale Apple Watch Series 7 Edition raken ineens uitverkocht. En dat slechts weken voordat de Apple Watch Series 8 wordt aangekondigd. Wat betekent dit?

Apple Watch Series 7 Edition uitverkocht

De Apple Watch Series 7 Edition was al exclusief, maar hij lijkt nu nog specialer te worden. Volgens de Amerikaanse website MacRumors raken verschillende versies van het toestel langzamerhand uitverkocht. Onder andere Canada, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten moeten eraan geloven.

Het gaat voornamelijk om modellen in de hogere prijscategorie. Zo zijn de 41 mm-watches vrijwel nergens meer te krijgen. En de voorraad van de 45 mm-versie wordt ook schaars. Zowel in de winkels als online, waar wordt aangegeven dat hij ‘Op dit moment niet beschikbaar’ is.

Verwachting is dat de Apple Watch Series 8 over ongeveer een maand wordt aangekondigd. Het feit dat de voorraad van de Edition op dit moment gering is, versterkt de geruchten dat het aankomende horloge behoorlijk premium wordt. Deze is namelijk van titanium gemaakt en in slechts een handvol landen beschikbaar. Nederland en België horen daar helaas niet bij.


kooptip

Apple Watch Series 8

Volgens de meeste geruchten komt de Apple Watch Series 8 in drie modellen: een instapmodel, een nieuwe SE en (voor het eerst) een Pro-model. Het feit dat de Edition nu uitverkocht raakt, wijst erop dat die laatste er inderdaad aankomt.

Er zijn al geruchten die erop wijzen waarom hij zo ‘Pro’ wordt. Naar verluidt krijgt hij een grotere batterij en display. En net als de Edition wordt hij gemaakt van titanium, waardoor hij langer meegaat dan de reguliere smartwatches. Vooral atleten, hikers en andere sportievelingen profiteren hiervan. Al kost dat ook wat: Apple-analist Mark Gurman verwacht een prijskaartje van 900 dollar.

Als je liever een reguliere Watch hebt, staan er ook wat vernieuwingen op je te wachten. Denk bij de Series 8 aan een vlak design, een energiebesparingsmodus en nieuwe gezondheidsfuncties. Zo lang je maar niet de Series 3 aanschaft!

Wil je op de hoogte worden gebracht van al het nieuws rondom de Apple Watch Series 8? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!