Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

‘Apple Watch SE 3 verschijnt pas in 2024’

Auteur: Annemiek Lourensen
0 reacties
Apple Watch SE 3 2024


Lees verder na de advertentie

Verwacht voorlopig geen Apple Watch SE 3, want volgens een nieuw bericht verschijnt dit model pas in 2024. Wat is er aan de hand?

Apple Watch SE 3 in 2024?

De Apple Watch SE is een betaalbaardere versie van de reguliere Apple Watch – je mist alleen wat kleine functies. Op het eerste gezicht lijken ze zelfs sprekend op elkaar. Het eerste model verscheen in 2020, afgelopen september kwam zijn opvolger – de Apple Watch SE 2022 – uit. Op moment van schrijven is het nieuwste model dus nog geen jaar oud.

Op het volgende model moeten we dan ook nog een jaar wachten, zo schrijft de bekende Apple-leaker Mark Gurman. Volgens hem verschijnt er dit jaar geen Apple Watch SE 3. In plaats daarvan houdt Apple vast aan een patroon: elke twee jaar komt er een nieuw SE-model uit, aldus Gurman. En gezien de eerste twee modellen een release in september hadden, verwachten we de Apple Watch SE 3 pas in september 2024.

Apple Watch SE 2020


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Gezien het volgende SE-horloge nog op zich laat wachten, blijft de Apple Watch SE 2022 voorlopig een zeer goede keuze. Dit model is gemaakt van aluminium, krijgt ook ondersteuning voor watchOS 10 en heeft vrijwel alle functies. Alleen bepaalde gezondheidsfuncties ontbreken, zoals de zuurstofsaturatiesensor, de Ecg-app en de temperatuurregistratie. Verder is hij verkrijgbaar in de kleuren middernacht, sterrenlicht en zilver, en in de maten 40 mm en 44 mm.

Het beste aan de Apple Watch SE 2022: momenteel is het de goedkoopste Apple Watch in Apple’s assortiment. Zo heeft hij een adviesprijs vanaf € 299. En dat is flink minder tegenover het prijskaartje van € 499 van de ‘gewone’ Apple Watch Series 8. Je koopt het slimme horloge bij Apple zelf (zowel online als in de fysieke Apple Store), maar ook bij winkels als MediaMarkt, Bol.com, Amazon en Coolblue.

Wil je wekelijks op de hoogte worden gebracht van het laatste Apple-nieuws? Zoals over de Apple Watch SE? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!