Terug naar ‘Apple Watch SE 3 verschijnt pas in 2024’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Apple Watch SE 3 verschijnt pas in 2024’

Door Annemiek Lourensen31 juli 2023 09:382 min. leestijd0

Verwacht voorlopig geen Apple Watch SE 3, want volgens een nieuw bericht verschijnt dit model pas in 2024. Wat is er aan de hand?

Apple Watch SE 3 2024

Apple Watch SE 3 in 2024?

De Apple Watch SE is een betaalbaardere versie van de reguliere Apple Watch – je mist alleen wat kleine functies. Op het eerste gezicht lijken ze zelfs sprekend op elkaar. Het eerste model verscheen in 2020, afgelopen september kwam zijn opvolger – de Apple Watch SE 2022 – uit. Op moment van schrijven is het nieuwste model dus nog geen jaar oud.

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

• En zonder aansluitkosten t.w.v. €25
• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Op het volgende model moeten we dan ook nog een jaar wachten, zo schrijft de bekende Apple-leaker Mark Gurman. Volgens hem verschijnt er dit jaar geen Apple Watch SE 3. In plaats daarvan houdt Apple vast aan een patroon: elke twee jaar komt er een nieuw SE-model uit, aldus Gurman. En gezien de eerste twee modellen een release in september hadden, verwachten we de Apple Watch SE 3 pas in september 2024.

Apple Watch SE 2020

Gezien het volgende SE-horloge nog op zich laat wachten, blijft de Apple Watch SE 2022 voorlopig een zeer goede keuze. Dit model is gemaakt van aluminium, krijgt ook ondersteuning voor watchOS 10 en heeft vrijwel alle functies. Alleen bepaalde gezondheidsfuncties ontbreken, zoals de zuurstofsaturatiesensor, de Ecg-app en de temperatuurregistratie. Verder is hij verkrijgbaar in de kleuren middernacht, sterrenlicht en zilver, en in de maten 40 mm en 44 mm.

Het beste aan de Apple Watch SE 2022: momenteel is het de goedkoopste Apple Watch in Apple’s assortiment. Zo heeft hij een adviesprijs vanaf € 299. En dat is flink minder tegenover het prijskaartje van € 499 van de ‘gewone’ Apple Watch Series 8. Je koopt het slimme horloge bij Apple zelf (zowel online als in de fysieke Apple Store), maar ook bij winkels als MediaMarkt, Bol.com, Amazon en Coolblue.

Wil je wekelijks op de hoogte worden gebracht van het laatste Apple-nieuws? Zoals over de Apple Watch SE? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
De iPhone 15: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

De iPhone 15: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• Tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €25!

Door Annemiek Lourensen

(Web)redacteur iCreate. Kocht als tiener haar eerste Apple-product: een (inmiddels antieke) iPod. Hoort haar lievelingsmuziek tegenwoordig liever live.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar