Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Helemaal klaar voor de Olympische Spelen met deze Apple Watch-bandjes

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Apple Watch international collection


Lees verder na de advertentie

Apple heeft gisteren een speciale collectie Apple Watch-bandjes gelanceerd. De Apple Watch International Collection bestaat uit Sport Loop-bandjes die diverse landen vertegenwoordigen – en hier is Nederland nog wel van de partij. Voor het EK hoeven we hem niet te gebruiken, maar Apple heeft ze natuurlijk ontworpen met het oog op de Olympische Spelen.

Apple Watch International Collection

Het nieuwe bandje is verkrijgbaar in 22 kleurencombinaties die landen van over de hele wereld vertegenwoordigen. Apple heeft voor ieder bandje ook een bijpassende Stripes-wijzerplaat gemaakt die je kunt downloaden: je vindt hiervoor een App Clip op de verpakking die je kunt scannen.

Ben je niet geïnteresseerd in het bandje, maar wel in zo’n vlaggen-wijzerplaat op je Apple Watch? Je kunt natuurlijk zelf ook altijd een soortgelijke wijzerplaat maken. Meer daarover lees je in ons artikel Supporter van oranje? Laat het zien met je Apple Watch!

Verkrijgbaarheid

Apple Watch bandje nederland


kooptip

De 22 bandjes zijn allemaal in Nederland verkrijgbaar, en het gaat om de volgende landen: Australië, België, Brazilië, Canada, China, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië, Griekenland, Italië, Jamaica, Japan, Mexico, Nederland, Nieuw-Zeeland, Rusland, Zuid-Afrika, Zuid-Korea, Spanje, Zweden en de VS.

De geweven sportbandjes zijn exclusief verkrijgbaar bij Apple in 40 mm en 44 mm. Ze kosten € 49.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!