Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Apple Watch Black Friday: deze modellen zijn nu véél goedkoper

Auteur: Ward Edema
0 reacties
Apple Watch Black Friday


Lees verder na de advertentie

De Apple Watch Series 6 én de Apple Watch SE zijn met Black Friday flink afgeprijsd. Wij zetten de beste aanbiedingen op een rij.

Apple Watch Series 6 Black Friday

De Apple Watch Series 6 uit 2020 ligt eigenlijk heel dichtbij de nieuwe Series 7. Zo heeft hij bijna dezelfde processor, en dezelfde gezondheidsfuncties met ECG en saturatiemeter. Het enige waar je echt op inlevert is het scherm: die heeft wat dikkere randen dan bij het nieuwste model. Wel ondersteunt hij always-on, waardoor het scherm permanent aanstaat.

Apple Watch Series 6

Niet voor alle uitvoeringen van de Apple Watch Series 6 zijn er goede deals. Sommige modellen vallen dusdanig duur uit, dat je beter een Apple Watch Series 7 kunt kopen: die kost € 429 (40mm) en € 459 (44mm). Deze Black Friday-kortingen zijn wat ons betreft wél de moeite waard:

44mm-kast

  • Apple Watch Series 6 (44mm) bij Amazon.nl: van € 459 voor € 309.
    Let op: deze prijs geldt voor het PRODUCT(RED)-model. Andere kleuren vallen duurder uit, tot maximaal € 379. Alleen het spacegrijze model is niet bij Amazon beschikbaar.

40mm-kast

Apple Watch SE Black Friday


kooptip

De Apple Watch SE is eigenlijk de basis-Watch. Hij mist ‘luxe’ functies als het always-on-scherm en speciale sensors voor ECG’s en bloedsaturatie. Wel heeft hij een snelle S5-chip, sensors voor beweging en je hartslag, en kan hij verder bijna alles wat je met de duurdere modellen kan.

Apple Watch SE

Ook voor de SE geldt dat niet elk model een goede deal heeft voor Black Friday. Bij deze modellen is er wel significante korting:

44mm-kast

40mm-kast

Let op: tijdens de Black Friday-week kunnen prijzen en beschikbaarheid fluctueren.

kooptip

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!