Terug naar Apple VR-bril getoond aan raad van bestuur – release nadert
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple VR-bril getoond aan raad van bestuur – release nadert

Door Ward Edema20 mei 2022 09:242 min. leestijd0

De Apple Reality – de eerste VR-bril van Apple – is getoond aan de raad van bestuur van het bedrijf. Daarmee lijkt de Apple VR-bril release dichterbij dan ooit.

Apple VR-bril

Apple VR-bril

Er gaan al jaren geruchten rond over de eerste Apple VR-bril. De nieuwe headset zou op veel fronten verbeterd zijn ten opzichte van de bestaande VR-brillen. Zo heeft hij veel scherpere displays, een dunner en lichter design, een grotere kijkhoek en een snellere chip dan de brillen van nu.

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

• En zonder aansluitkosten t.w.v. €25
• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Ook zou de bril nieuwe mogelijkheden hebben. Zo wordt er in de geruchten gesproken over geavanceerde tracking van je handen om ze weer te geven in de virtuele wereld. Ook kun je door de bril heen kijken via de ingebouwde camera’s, en in tegenstelling tot andere brillen is dit beeld in kleur en in 3D.

Apple Reality getoond

Apple Virtual Reality

De Apple VR-bril, die waarschijnlijk Apple Reality heet, is nu volgens Apple-analist Mark Gurman door de top van Apple getoond aan de raad van bestuur. Daarmee is de release van de bril dichterbij dan ooit. Er is zelfs een kans dat we al een voorproefje van de Apple Reality krijgen, en het bijbehorende besturingssysteem realityOS, op het aankomende Apple-event tijdens de WWDC 2022. Dit event vindt plaats op 6 juni om 19:00.

Hoe dan ook wordt de werkelijke release van de bril eind 2022 of begin 2023 verwacht. De prijs ligt waarschijnlijk relatief hoog voor een VR-bril: wees niet verrast als hij boven de 2000 euro uitkomt wegens de geavanceerde techniek.

Blijf op de hoogte van Apple vr-bril release

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom de Apple Reality, realityOS, en alle andere Apple-producten die eraan zitten te komen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze dan iedere vrijdag gratis in je mailbox:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: via 9to5mac

 

De iPhone 15 Pro: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

De iPhone 15 Pro: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• Tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €25!

Door Ward Edema

Keek tijdens zijn basisschooltijd al naar de presentaties van Steve Jobs. Zweert bij macOS en iPadOS voor alles wat met beeld of muziek te maken heeft.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar