Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Sla je slag: de Apple Vision Pro kun je nu kopen in Duitsland en Frankrijk

Auteur: Sheilla Rutten
1 reacties
Apple Vision Pro Apple Store

Nederlanders die graag een Apple Vision Pro willen kopen of uitproberen, zijn een stap dichter bij hun doel.

Lees verder na de advertentie

Duitsland of Frankrijk

In drie Europese landen kun je sinds 28 juni de Apple Vision Pro vooruitbestellen: het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland. Vanaf 12 juli start de daadwerkelijke verkoop. Vooralsnog is er niets bekend over de verkoop in Nederland, dus mocht je er een willen aanschaffen, dan zou je kunnen overwegen om naar een van deze landen te gaan. Aangezien je in het Verenigd Koninkrijk geen Europese consumentenbescherming hebt, kun je het beste daarvoor naar Duitsland of Frankrijk gaan.

Apple Vision Pro online bestellen

Je kunt de Apple Vision Pro bestellen via de Franse of Duitse Apple-website. Let op: je kunt de Apple Vision Pro alleen op een lokaal adres in Frankrijk of Duitsland laten bezorgen. Bijvoorbeeld bij vrienden of familie die er wonen, zodat zij het naar jou kunnen sturen of jij het daar kunt ophalen. Voor het bestellen dien je een Apple-account aan te maken van het land waar je de Apple Vision Pro wilt kopen. Vervolgens kun je inloggen, je maat bepalen en de bestelling plaatsen.

kooptip

De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!
De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

Apple Vision Pro afhalen in Duitse of Franse Apple Store

Je kunt er ook voor kiezen om online een Apple Vision Pro te reserveren en af te halen in een Apple Store op een datum naar keuze (na 12 juli). In de Apple Store kun je ook een persoonlijke demo volgen door van tevoren een afspraak te maken in de Apple Store-app. Op onderstaande kaart vind je alle Apple Stores in Duitsland en Frankrijk. De meest dichtstbijzijnde Apple Stores in Duitsland zijn in Oberhausen, Keulen Schildergasse, Keulen Rhein Center en Düsseldorf. In Frankrijk is het net over de Belgische grens in Lille.

Apple Vision Pro in het buitenland kopen

In principe maakt het niet uit in welk land je de Apple Vision Pro aanschaft: je kunt, waar je het ook koopt, de taal naar Engels instellen. Wel is het zo dat je niet in de Nederlandse Apple Stores terechtkunt voor support. Ook ben je gebonden aan de App Store van dat land en kan het daardoor zijn dat sommige van je favoriete apps en functies niet beschikbaar zijn.

Prijzen Apple Vision Pro

Maakt jou deze extra moeite niets uit en ben je nog steeds razend benieuwd? De prijzen voor de Apple Vision Pro van 256GB zijn 3999 euro, voor 512GB is het 4249 euro en voor de 1TB is het 4499 euro. AppleCare+ kost 549 euro. Lees alles over de Apple Vision Pro in ons dossier.