Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Tas of extra accu voor je Apple Vision Pro? Dat wordt dan $ 199

Auteur: Ward Edema
0 reacties
Apple Vision Pro accessoires

Apple heeft de eerste Apple Vision Pro-accessoires in de online Apple Store beschikbaar gemaakt – en ze zijn behoorlijk aan de prijs. Dit kun je allemaal bij de headset kopen.

Lees verder na de advertentie

Apple Vision Pro: accessoires in de doos

De Apple Vision Pro is vanaf vandaag officieel te bestellen in de Verenigde Staten. Daardoor hebben we ook allerlei nieuwe informatie over de headset, zoals de Apple Vision Pro prijzen, de exacte specificaties, en welke apps er op de bril staan. Maar ook niet onbelangrijk is welke accessoires er allemaal bij de bril te koop zijn!

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Standaard wordt de Apple Vision Pro al geleverd met heel wat goodies. In de doos zitten namelijk twee soorten hoofdbanden, de Light Seal om licht tegen te houden, twee gezichtskussens, een hoesje, een schoonmaakdoekje, en een usb-c-netvoeding met bijbehorende kabel. En uiteraard de Vision Pro zelf, met zijn externe accu. Maar Apple heeft meer accessoires beschikbaar gesteld!

kooptip

De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!
De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Losse Apple Vision Pro-accessoires

In de Amerikaanse online Apple Store vind je namelijk nog wat fijne extra’s. Zo is er een Belkin Battery Holder waarmee je de externe accu gemakkelijk op je kleding klemt ($ 49,95), en een setje ZEISS-lenzen voor brildragers die de Vision Pro willen gebruiken ($ 149). Ook is er een Apple Vision Pro Travel Case: een luxe tas om je headset mee te vervoeren. Schrik niet: die kost $ 199.

Apple Vision Pro case

Daarnaast heb je allerlei vervangende onderdelen. De externe accu en Light Seal kosten allebei – schrik nogmaals niet – $ 199. De twee verschillende hoofdbanden kosten $ 99 per stuk. En een los gezichtskussen kost $ 29.

Apple Vision Pro kopen

De Apple Vision Pro is nu te bestellen in de VS, en wordt vanaf 2 februari geleverd. Voor de accessoires geldt hetzelfde. Wil je een Apple Vision Pro in huis halen, dan zul je zelf even een reis naar de VS moeten boeken – je kunt de headset alleen op een Amerikaans adres of in een Amerikaanse Apple Store laten bezorgen.