Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Apple Vision Pro prijzen bekend: zo veel kost het duurste model

Auteur: Ward Edema
0 reacties
Apple Vision Pro prijzen

De Apple Vision Pro is vanaf nu officieel te bestellen in de VS, en daardoor zijn ook éíndelijk alle prijzen bekend. Wij zetten ze voor je op een rij.

Lees verder na de advertentie

Apple Vision Pro

De Apple Vision Pro is het belangrijkste nieuwe Apple-product in jaren. Sinds de Apple Watch, die in 2014 werd aangekondigd, heeft Apple eigenlijk geen grote nieuwe producten meer aangekondigd. Accessoires als de AirPods en HomePod kwamen wel voorbij, maar een gooi naar een compleet nieuwe productcategorie bleef uit.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Daar komt nu verandering in. De Apple Vision Pro is Apple’s eerste ‘spatial computer’: een computer die gebruikmaakt van de ruimte om je heen. Je kunt er virtuele (bioscoop)schermen en menu’s mee weergeven in je kamer, of je volledige realiteit mee vervangen met indrukwekkende 3d-omgevingen. En dankzij ondersteuning voor de App Store kunnen ontwikkelaars revolutionaire nieuwe apps voor de bril uitbrengen.

kooptip

De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!
De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Apple Vision Pro prijzen

Apple Vision Pro release date gerucht

De Apple Vision Pro werd al in juni 2023 aangekondigd, en sindsdien weten we ook de vanafprijs: $ 3499. Dat is een fors bedrag, maar de techniek in de bril is dusdanig complex dat de prijs wel te verklaren is, met extreem scherpe displays, geavanceerde pannenkoeklenzen, een complex camerasysteem en de supersnelle M2-chip aan boord. Vanaf nu is de Apple Vision Pro ook daadwerkelijk te bestellen – in de VS dan – en daardoor zijn nu ook de prijzen van de duurdere modellen bekend. Dit is de line-up:

  • Apple Vision Pro met 256 GB opslag: $ 3499
  • Apple Vision Pro met 512 GB opslag: $ 3699
  • Apple Vision Pro met 1 TB opslag: $ 3899

Apple Vision Pro accessoires

De Apple Vision Pro wordt altijd met dezelfde accessoires geleverd. Je krijgt er twee soorten hoofdbanden bij, twee gezichtskussens, en een ‘light seal’ om omgevingslicht tegen te houden. Ook zit er in de doos een hoesje om de voorkant van de bril te beschermen, een lichtnetadapter met usb-c-kabel, en een schoonmaakdoekje voor de lenzen. Wil je ook lenzen op sterkte erbij? Die worden gemaakt door Zeiss, en kosten je $ 149 voor een paar.

Apple Vision Pro kopen

Wil je een Apple Vision Pro kopen? Je kunt hem dus vanaf vandaag bestellen via de online Apple Store in de VS – maar je kunt hem alleen op een Amerikaans adres laten bezorgen, of in een Amerikaanse Apple Store ophalen. Een vliegticket bij je bril is dus een must. De leverdatum is op z’n vroegst 2 februari.